Snel geleverd

Dag eerder dan verwacht geleverd

Helemaal geweldig

Ze komen altijd op de afgesproken dag. Soms iets later op de avond, maar dan hebben ze gewoon een beetje wind tegen gehad! Helemaal blij mee.

Senl en betrouwbaar

Bestelling zelfde dag nog geleverd

Goed!

Mijn ervaring is goed & goed bezorgd aan huis, Mvg Aimee

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Snelle en korrekte aflevering

Blij dat er ook op deze milieuvriendelijke manier verzonden kan worden. Ik hoop dat er in de toekomst meer verzenders gebruik zullen maken van fietskoeriers.

Ja zeer blij

Top bezorgd op de fiets

Fantastische bezorgdienst

Jammer dat pakket 1 dag later bezorgt werd dan eerst gezegd. Wachten voor niets was niet fijn, maar milieu aspekt is belangrijkst

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Duidelijke mails over wanneer ze komen. Netjes op tijd leveren

Informatie vooraf klopt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Makkelijk verzetbare aflevering + keurig op tijd.

Afleverdag pastte niet maar was makkelijk te verzetten met enkele klikken via de notificatiemail. Komen 's avonds leveren, wat erg fijn is als je fulltime werkt.

Heel erg slecht

Pakket zou afgeleverd zijn, maar heb niets ontvangen. Bij bellen na klantenservice word na 10 minuten in de wacht de verbinding verbroken. Wanneer ik de naam van dit bedrijf ergens zie staan zal ik er voortaan niet bestellen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

een timeframe van 5 uren is wel erg lang

Hele avond thuis moeten blijven om een pakketje te ontvangen is niet zo fijn. Verder was het prima, erg vriendelijke koerier. Het zou wel fijn zijn als je een betere indicatie zou krijgen wanneer de koerier voor je deurs staat.

Zo goed!

Geweldig. Snel én groen!

Nieuwe ervaring

Voor r eerst een pakket met fietskoerier. Vriendelijk,vooral op tijd. Daar mag de post.nl een voorbeeld aannemen !!

snel en op tijd

snel en op tijd en op de afgesproken tijd geleverd.

Zeer slecht

Krijg de melding dat het pakketje is afgeleverd op bezorg adres terwijl er niemand thuis was. Geen bericht waar het pakket gebleven is.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Opgave bezorgtijdvak veel te breed

Ik kreeg voor een pakketje een bezorgtijd aangegeven van 17:00 tot 22:00. Dat vind ik heel erg storend. Daar zit het eind van de middag in, plus etenstijd, plus dan nog een groot stuk avond. Allemaal delen van de dag waar je verschillende plannen mee kunt hebben, die dan allemaal geblokkeerd worden. Ik vind ook dat dat wel erg weinig klantgericht afsteekt bij hoe de grote busjes besteldiensten dat organiseren.

Top!

Vriendelijk en volgens afsraak! Top dat mijn fietsbroek met zeemleer door een professioneel geklede fietster werd bezorgd!

Snel en vriendelijk

Pakketjes zijn er op de afgesproken tijd! Netjes bezorgd en vriendelijk personeel :-)

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Snap niet waarom er niet wordt aangebeld ????

Is al de tweede x. De pakket word gewoon id gang gezet ?????? alsof ik geen buren etc heb of mensen niet naar binnen kunnen komen. Er is toch een bel???

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Eerder dan verwacht

Aardige bezorger en een dag eerder bezorgd dan verwacht

top

Deze jongens kwamen ten minste wel leveren, de Duitse concullega gaven aan dat er niemand was.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Thuis zijn voor een brievenbus pakketje is vervelend

Het pakket past door de brievenbus maar ik kreeg toch een e-mail dat jullie 's avonds zouden komen. En jullie belden inderdaad 's avonds aan. Ik ben toch bang dat als ik niet open zou hebben gedaan wegens afwezigheid jullie het pakketje mee terug zouden hebben genomen. Ik begrijp niet waarom jullie aan bellen voor een brievenbuspakketje en ook niet waarom jullie een mail sturen voor een brievenbuspakketje dat ik 's avonds jullie op bezoek krijg. Graag reactie naar [email protected]

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Komen niet na wat ze beloven

Mijn pakket zou op maandagavond bezorgd worden. Uiteindelijk is het bezorgmoment 2 x aangepast en kreeg ik mijn pakketje pas op woensdagavond.

Vriendelijk en op tijd

Eigenlijk al in die paar woorden hierboven aangegeven. Als ik een cijfer mocht geven dan zou het een 9,5 zijn!