Geen pakket ontvangen

Ik lees dat om 17.40 mijn pakketje is bezorgd. Maar ik heb niks door de brievenbus ontvangen. Dus er is iets mis gegaan.

snel en milieuvriendelijk

snelle bezorging zonder uitlaatgassen; erg belangrijk!

Goedi

Laat tijdvak, informatie klopt niet altijd

Altijd alleen tijdvak mogelijk van 17-22. Echter met kleine kinderen is 22.00 geen normale tijd. Wij lagen al in bed en het werd bij de buren bezorgd, die zich kapot schrokken om de bel om 22.00. Ook kreeg ik vanmorgen mail dat bezorging niet gelukt was, terwijl het wel bezorgd was. Net kreeg ik een mail dat het zojuist is bezorgd, maar dit was dus gisteravond.

Niet bezorgd, zonder bericht

Bericht is niet geleverd en in de app staat bezorgd. Het bericht van cycloon is om bij de buren te vragen en anders nog 2 werkdagen te wachten. Misschien komt er nog een update. Heel jammer, mijn pakket is kwijt én jullie doen helemaal niks.

Snel bezorgd

Vriendelijke dame

Prima!

Het was een brievenbus pakje dus ik heb niemand gezien maar vind deze fietsende bestelling een heel goed idee!

Aardige bezorger

Hoewel mijn pakket er 1 dag langer over deed, ben ik zeer content.

In de verkeerde brievenbus bezorgd

Ik woon op drie hoog. Dat is de bovenste brievenbus van 4 : BG, 1hoog, 2hoog en 3hoog. Mijn verdieping stond duidelijk op het adreslabel. Het pakket is in de briovenbus van 2 hoog gestopt. Omdat de buren niet thuis waren, heb ik het er met veel moeite zelf uit weten te krijgen.

Aflevering niet goed

Als iemand niet thuis is, dan zet je het pakket niet bij de deur. Een boek verpkat in karton kan niet zo goed tegen regen.

Geweldig!

Fijn zo'n persoonlijke manier van afgeven! Wilt u de bezorger laten weten dat ik achteraf spijt had dat ik hem niet iets te drinken aanbood? Als hij in de buurt is mag hij dat alsnog ophalen!

Uitstekend!!

Wat een prima manier van bezorgen. Zorg goed voor uw medewerkers!

slecht!!!

pakket wordt buiten neergelegd(!!!) of bij 1 van de buren zonder dat ze dat doorgeven,stelletje prutsers

Uitstekend!

Prima als verwacht!

Dikke prima!

Netjes en schoon op ‘groene’ verantwoordelijke wijze bezorgd. Op afgesproken datum en tijd. Ik kan deze wijze van harte aanbevelen.

Slecht

Irritant. Ik ben gewoon thuis,er is niet aangebeld. Bovendien was er per mail gemeld dat het pakje door de brievenbus kon. Dus dubbel onzin dat het bij de buren is bezorgd.

If I can chose 0 as a rating, I would.

My package has been delivered to another address while I was home and opened the door of our apartment building . Luckily I found it in front of the house where it was delivered. Very disappointing service. Never again.

Netjes op tijd

Verzorgd en netjes gebracht

Pakket goed bezorgd en optijd

Pakket goed bezorgd en optijd

slecht

Ik had de afleverdatum aangepast, desondanks hebben jullie toch gewoon op de oorspronkelijke datum het pakket buiten voor mijn voordeur geplaatst. Heeft meerdere dagen in de regen gestaan!!!!

Pakje zonder briefje in de papierbak gedaan

Ik kreeg een mail dat mijn pakketje bezorgd was, terwijl ik niet thuis was. Geen briefje in de brievenbus. Moest op zoek naar het pakketje en vond het in de papierbak.

Snelle service

Was wel een busje

Prima.

Ben tevreden zoals het gaat.

Groots!

Ook als je niet thuis kunt zijn ligt het pakket op de afgesproken plaats!

Respect!

Ik was helaas niet thuis om de fietskoerier te zien maar respect want wij wonen in een buitengebied. Goed bezig jullie