Keurig bezorgt binnen het aangegeven tijdvak.
Op de stoep gelaten, in zicht - dus iemand op straat zou het makkelijk kunnen zien en op pakken . Gelukkig is dat niet gebeurt, maar toch
Hoi Anna, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Duidelijke informatie. Tijdvak wat groot, maar gelukkig in de avond, dus geen probleem. Vriendelijke bezorgers. En heel belangrijk: fietsen is lekker duurzaam!
Fijn
Vriendelijk en snel
Nette, vriendelijke bezorger.
Prima op tijd en vriendelijke bezorger.
Er word aangegeven dat mijn pakket is bezorgd maar heb helemaal niks ontvangen
Hoi Yassine, Vervelend om te horen dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Goede service en dienstverlening
Fietsbroek bij FuturumShop gekocht. Levering volgende dag. Prima dat dat via fietskoerier gebeurd, beter dan een bestelbusje. Bevestigd via track en trace, tijdslot tussen 17 en 22 uur. Na 22 uur berichtje dat er wat vertraging is. Nieuw bezorging dag later, zelfde tijdslot. Volgende dag om 11.30 bericht dat pakketje bezorgd zou zijn. Wij waren niet thuis. Bij thuiskomst geen pakketje en geen bericht waar levering heeft plaatsgevonden. Meerdere buren moeten vragen en uiteindelijk leveradres gevonden. Geen onoverkomelijke problemen maar als dan meteen wordt gevraagd om te reviewen kan ik me niet inhouden.
Hoi Rene, Bedankt voor je review. Dat is vervelend om te horen, mijn excuses voor deze situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Leiden. Fijne dag! ^A
Mooie, duurzame dienst. Ga ik vaker gebruik van maken!
Goede info over waar het pakket is en snelle bezorging. Ook is het milieuvriendelijk ook heel belangrijk
Boven de verwachting.
Levering snel en schoon, zowel de lucht als mijn geweten. Fietskoerier zou HET alternatief moeten zijn voor persoonlijke bezorging. Verder meer via pick-up points.
Het pakje was netjes dat is met de auto's ooit wel anders Alleen jammer dat er geen mail komt tussen welke tijd dat je het kunt verwachten
Netjes op tijd en een vrolijke bezorger! Een verademing naast de postbezorging per busje. Wat mij betreft mogen de grote postbezorgers hier ook gebruik van maken.
Super fijn dat ik bij deze bestelling zelf kon kiezen om het te laten bezorgen door Fietskoeriers in plaats van Post.NL. Ik zou graag willen dat alle webwinkels dat als keuzemogelijkheid hebben!
De fietskoerier zorgde voor een vlotte ,vriendelijke en vooral DUURZAME aflevering van mijn bestelling van een lokale winkel !
Mijn pakket is niet bij de buren afgeven maar gewoon in de straat! Deze mensen doen namelijk nooit open en nu heb ik mijn pakket niet! echt jammer, ik woon op 146-2 en mijn buren zijn 145-1 of 145-2 en niet 142 totaal ander blok ook. Echt vervelend!
Hoi Puck, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Goed voor het milieu en binnen de afgesproken tijd afgeleverd
Ik woon in een flatgebouw. De bezorger belde aan en zei dat hij het pakketje beneden achter had gelaten. In een portiek is dit niet handig, want veel mensen kunnen het dan meenemen. Ik kon ook zelf wel naar beneden gaan, maar de bezorger was al weg voor ik dit door kon geven.
Hoi Jimi, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Den-Haag. Fijne dag! ^A
Ik kreeg om 19:00 een bericht dat mijn pakketje al bezorgd was. Met de vraag of alles naar tevredenheid was verlopen. Maar er was geen pakket bezorgd, ook niet bij de buren. Verwarring alom. De koerier kwam uiteindelijk rond 21:00 alsnog met het pakket. Berzorging op zich prima, op tijd etc., maar berichtgeving uitermate verwarrend.
Hoi Michiel, Ik kan mij goed voorstellen dat dit voor verwarring heeft gezorgd, onze excuses voor de communicatie. Een fijne middag toegewenst. ^A
De koerier was zo beleefd en heel lief. Hij heeft het pakketje persoonlijk overhandigd.
ik heb de bestelling ontvangen en ben keurig te woord gestaan