Fijn dat het wat groener kan!

Fijne bezorging zonder ronkend diesel busje voor de deur :D Vriendelijke bezorger ook!

Vriendelijke, correcte koerier

Zie hierboven

Super vriendelijke bezorger.

Perfect. Conform de afspraak qua tijd kwam de bezorger het pakket afgeven. Super organisatie

Milieuvriendelijk

Prima alternatief voor al die busjes

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Vriendelijk en correct

Degene die het pakket heeft afgeleverd was vriendelijk en correct.

Het milieu sparen

Heel fijn dat de fietskoerier mijn pakket heeft afgeleverd.

Zeer slechte bezorging!

Mijn pakket zou worden bezorgd in mijn brievenbus.... maar de bezorger heeft het in de verkeerde brievenbus gestopt(buren) en het stak ook nog ver uit ook. Laat al mijn pakjes voortaan liever naar afhaalpunt gaan! Dan gaat het bijna nooit verkeerd...

SnelEn goed

Leuk meisje

Snelle bezorging

en vriendelijke bezorger

Prima bezorging en milieuvriendelijk

Tijdstip van bezorging wordt via e-mail bekend gemaakt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Nauwelijks tijd om naar de deur te komen

Toen de bel ging direct naar de voordeur gelopen. Echter was de koerier toen zo goed als weg. Toen ik de voordeur open deed stond er niemand meer, koerier kwam nog terug gerend om het pakketje alsnog af te geven. Persoon in kwestie was wel beleefd en uiteindelijk heb ik mijn pakketje ontvangen. Maar is een gekke gang van zaken.

Mail + bezorging heel tevreden

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke bezorger, binnen aangegeven tijdvak.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Op tijd en milieuvriendelijk en vriendelijk thuisbezorgd, dat maakt blij!!

Voelde goed, gewoon geen haast in laten bezorgen van mijn pakketje. Leuk om naar uit te kijken. Goed op de hoogte gehouden. De fietskoerier, overhandigde het vrolijk. Deze herinnering is nu gekoppeld aan mijn nieuwe linnen pyama. Makes me smile.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Schandelijk dat jullie zo laat in de avond bezorgen

Jullie zijn veel te laat en dan ook nog eens om 10 uur avonds echt schandelijk ik heb ook geen mail gekregen dat het vandaag bezorgd zou worden dus ben ik niet thuis. Nu ik het om 10 uur avond aan mijn buren gegeven echt absoluut verschrikkelijk ik hoop dat hier iets aan word gedaan.!!

Uitstekend geleverd

Pakket optijd ontvangen, niet gebutst en gedeukt. Bezorger was vrolijk en vriendelijk. Helemaal tevreden

Fijn

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Slechts 1 pakket ontvangen

Ik heb 2 meldingen voor 2 pakketten ontvangen. Ging er aanvankelijk vanuit dat er dus 2 bezorgingen zouden komen. Eerste fietskoerier had slechts 1 pakket. Wel daarna beide pakketten status Bezorgd op de site. Trackingcode FKSFS05548552 en Trackingcode FKSFS05548860

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Waardeloos - liegen wordtniet gewaarderd!

Je hebt niets bezorgd want we zijn niet thuis vandaag en je geeft niet aan wasr je het hebt afgeleverd; sls we het pakket na onze vakantie niet aantreffen wil ik dat slsnog wordt bezorgd ; ik heb niets aanvaard en nirts ontvangen; futurum dhop gerf duidelijkheid ik vind dit xo waardeloos op deze mannier (zeggen dat je iets hebtbrxorgd terwijl dat niet zo is) groet jan weijenborg 0620618819

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Waren gewoon thuis. Geen briefje in de bus

Bij de buren zie ik op T&T ; heb er veel aan beiden kanten / overburen.. moet ik overal aanbellen???

geen pakket ontvangen

Er wordt gezegd dat er een pakket is bezorgd maar ik heb noets ontvangen maar was wel gewoon thuis

Netjes, op tijd bezorgd.

Mevrouw zag mij in de keuken staan en liet mij het pakketje zien.Zonder aanbellen, werd mijn pakketje mij overhandigd; zeer vriendelijk.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Duidelijk in communicatie en snel

Bezorging conform communicatie

Slecht

Krijg een mail dat mn pakket bezorgd is maar ben niet eens thuis!