Een super vriendelijke bezorger aan het eind van de middag maakte mijn drukke werkdag tot een fijn eind.
Mijn pakket is opengemaakt en dichtgeplakt met plakband! Er mist niks maar het is 100% opengemaakt. Ik heb er foto’s van maar die kan ik dus niet bijvoegen zie ik nu. Het is dat ik zelf niet bij de bezorging aanwezig was, want die pakketje had ik sowieso geweigerd!
Hoi Dounia, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Eerst zou het pakje een avond eerder komen.toen was er volgens de site wat mis en kwam het niet.. en ineens ligt het pakje achter mijn prullenbak?! Dat is niet wat ik heb aangegeven en zeker niet de bedoeling zonder overleg.
Hoi Ess, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt. ^A
Goede en vriendelijke bezorging, komt afspraken na.
Ruim op tijd n afgeleverd met een stralende glimlach
Netjes afgeleverd.
Het is een hele klus om zo ver te Fietsen een 10
Topper en goed voor het milieu
Pakje zou 30 juni bezorgd worden, is niet gebeurd, later pas op Trackcode te zien dat het 1 juli wordt. 1 juli krijg ik een email dat het pakje bezorgd is Niets te vinden; niet aangebeld en ook niets op afgesproken plek ingeval van g.g. te vinden. Via de trackcode te zien dat er "iets" fout gegaan is en de melding "We willen je vragen om een à twee werkdagen geduld te hebben." nu vrijdagmiddag dus geduld gevraagd tot woensdagochtend, dat is dus bijna een week te laat.
Hoi Marc, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is en natuurlijk niet de bedoeling. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Snel vriendelijk en precies op tijd.
Positief
Zeer, zeer slechte ervaring met Fietskoerier. Na 6 werkdagen was het pakketje nog niet bezorgd, contact opgenomen, er was “iets” fout gegaan. Het ging om een verjaardagscadeau, bezorging dagen later is dan extra vervelend. Bij bezorging was het pakje door-en-doornat, de verpakking was opengescheurd en alleen dankzij de extra cadeauverpakking van boekhandel Donner was de inhoud nog te redden. Mail gestuurd naar Fietskoeriers met foto van deze “bezorgramp”; geen enkele reactie meer ontvangen. Ik hoop van harte dat Donner een andere bezorgdienst zal kiezen, op het internet lees ik verder alleen maar zeer slechte reviews over Fietskoeriers, met klachten vergelijkbaar met die van mij.
Geen fiets te bekennen, ondanks dat fa Bever er bewust voor kiest met fietskoeriers te werken.
Dit is de eerste keer. Kijk naar de volgende keer
ik heb geen persoonlijk kontakt met de koerier gehad. hij heeft wel aangebeld en gezegd dat hij het af zou leveren aan de deur maar dat is niet gebeurd, maar het is in de brievenbus gestopt. ook goed natuurlijk.
Heel goed ik ben zeer tevreden.
Altijd netjes bezorgd
De koerier kwam echt naar mijn voordeur. Andere bezorgers gooien het in de gezamenlijke hal waar het meestal meteen gestolen wordt.
Kan geen oordeel geven. Pakje door de brievenbus gedaan, terwijl wr niet thuis waren. Geen mening hierover dus.
Klopt helemaal niks van bij jullie pakket is weg krijg n mail dat t bezorgd is wat niet zo is en krijg geen reaktie op mijn vragen
Bezorging op afspraak.
Niet de gemakkelijkste plek om per fiets te bezorgen en toch op tijd en zeer attent
Het pakje is snel en in goede staat aangekomen.
In de stromende regen toch snel en vriendelijk bezorgd. En natuurlijk milieuvriendelijk!
De bezorger klopte aan toen mijn bel het niet deed. Goede service!