Heel fijn om te weten dat mijn pakketje niet tot extra uitstoot leidt.
Echt een topkoerier
Efficiënte vriendelijke beleefde levering.
Fijn om mijn pakketje op deze manier snel, duurzaam en verantwoord bezorgd te krijgen.
goed geregeld en beter voor het milieu
Fijne mensen met een drive
Pakketje niet ontvangen maar volgens fiets kurir wel... we is hier gek
Hoi Edo, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
De bezorger had mij al gebeld met de mededeling dat ik mijn pakket in de lift pakken. Ik heb hem duidelijk verteld dat ik het niet normaal vind en dat het al behoort tot mijn taken. Hij begreep het helemaal niet wat ik heel raar vond. Als jij als bezorger geen zin hebt om je taak te doen zoek een ander werk! Toen hij mij belde was ik op werk maar thuis waren familieleden aanwezig. Hun wisten pakket krijgen en zaten daar ook op te wachten. Ik wilde gelijk mijn zusje en die gaf als mededeling dat hij met pakket gewoon in de lift heeft gedumpt. Ik wacht al twee weken op mijn pakket en de waarde van het pakket is best groot en dan gooit hij zonder schaamte mij pakket in de lift! Ik ben het helemaal zat en ik wil hier een klacht indienen. Graag wil ik dat vanuit het hoofdkantoor contact met mij opgenomen. Ik vind dit echt niet normaal en het maakt mij boos heel erg boos. Zijn naam was yassine!
Hoi Nihal, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt! ^A
Lekker op tijd
Ik heb in een bericht gezet dat het pakket bij mijn voordeur achtergelaten mag worden. Dit is niet gedaan.
Hoi Eline, Jammer dat er geen gehoor is gegeven aan de door jou doorgegeven bezorginstructie, onze excuses. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. ^A
Online wordt aangegeven dat het pakket bij mij thuis bezorgd is. Dit was niet het geval. Het bleek bij een van de buren bezorgd te zijn.
Hoi Nancy, Heb je de link op de T&T pagina gecontroleerd? Als je hierop klikt kan je zien bij welke buren het pakket is bezorgd. Gelukkig is je pakketje terecht! Een fijne middag toegewenst. ^A
Duidelijk tijds aanduiding Komt binnen die tijd
Dit was de 1e keer dat fietskoerier een pakje bezorgde. En ik vond het geweldig. En een super vriendelijke koerier.
Goed op tijd geleverd en vriendelijke bezorger
Er staat dat het pakket geleverd is op mijn adres, maar dat is niet het geval. Tevens zit er geen briefje ij de bus waar het dan wel geleverd is.
Hoi Anne, Heb je de link in de T&T pagina online bekeken? Daarop staat bij welke buren het pakket eventueel is bezorgd. Heb je het pakket nog niet ontvangen? Zou je dan contact op willen nemen met de klantenservice. Zij helpen je graag verder. ^A
Goed.
Ga zo door!
Ging perfect!
Netjes binnen de tijd
Ha, over jullie manier van bezorgen ben ik erg enthousiast. Maar jullie amicale en hyper-leuke toon is een beetje over-the-top. De tone of voice zeg maar. Als jullie wat meer down-to-earth zouden communiceren, zou ik nog tevredener zijn. Ik hou van taal, dus dat prikkelt me een beetje. Groet! Tomas
Was goed mij ervaring
Als elk pakket met zo'n stralende lach geleverd word. Netjes op tijd. En zeer vriendelijke koerier!
goed.
Mijn pakket is gewoon. Op de stoep gelegd waar iedereen bin kan. Hier ben ik niet zo blij mee
Hoi Dudu, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je op de stoep heeft gelegd en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A