The courier left the package outside my house inside the backfiets without any notice. I was looking for the package in my neighbours and nobody knew anything. By coincidence my little son found it today. Really unprofessional service from your side. I give you a big zero.
Hi Sofia, I'm sorry to hear that, my apologies that it was left this way. I immediately emailed the carriers at Haarlem and attached this review. Thank you for taking the time to report this, it keeps us going sharp and we learn from this again. Again my apologies and have a nice day. ^A
Dit is al een aantal keren gebeurd dan er aangegeven wordt dat het pakketje bezorg is maar het pakketje is nergens te bekeken. Er wordt niet eens geïnformeerd of het pakketje bij de buren ligt of bij een afhaalpunt geleverd is. Echte slechte service ooit! Ik hoop dat de webshops hier heel snel van afstappen want dit werkt niet
Hoi Latoya, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Nette, vrolijke jongen.
Supersnel geleverd middels een zeer vriendelijke dame. Dik tevreden, bestel er nog een.
Zonder co2, een pakketje
en op tijd, top koerier!
Correcte afhandeling, via app verzoek gedaan om bezorgadres te wijzigen.
Snel, en was een super lieve jonge man!
De vorige x kreeg ik een melding dat mijn pakket bezorgd was. Dit bleek om hey pakketjes van een dag terug te zijn. Hier zou de klantenservice op terug komen, ook nooit meer wat van gehoord. Nu zou mijn pakket tussen 17.00 en 20.00 uur geleverd worden en krijg ik een melding dat ze om 16:30 is bezorgd. Pas de tijden dan aan!
Hoi Latifa, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. Fijn dat je de tijd hebt genomen deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. Een fijne middag toegewenst. ^A
Ik kreeg gisteren e-mail van jullie dat mijn pakketje vandaag tussen 17-22u bezorgt zou worden. Vanmorgen om 10u was het er al, gelukkig was er iemand thuis.
Product voor mijn fiets besteld bij futurumshop rond einde ochtend en einde middag geleverd. Heel snel. Top
Aardige bezorger, fijne bezorgdienst. Alles goed verlopen!
Bij thuiskomt vanavond vonden wij dit pakketje in de hal. Het is dus niet bezorgd op het adres maar gewoon gedumpt.
Hoi Merel, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je in de hal heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Het pakketje werd snel verwerkt en gebracht door fietskoeriers
Het pakketje is in de brievenbus gedaan. Een perfecte oplossing, omdat ik niet thuis was.
Snel geleverd en vriendelijke fietskoerier
Pakket is niet bezorgd
Hoi Marijn, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
altijd goed zo'n fiets.... vriendelijke bezorger...
De bezorging ging supersnel. Ik ben milieubewust en vond het erg fijn om te zien dat een pakketbezorging ook op de fiets kan. En de bezorger zag er verzorgd uit en was heel vriendelijk en beleefd. Vaak krijg je andere bezorgdiensten een pakje in je handen geduwd en niet eens een degelijk goedemorgen of goedemiddag. maar bij deze bezorger was niet het geval. Vond dat wel fijn.
Het pakket staat op afgeleverd maar dat is niet gebeurd??
1: gewoon niet bezorgen op afgesproken dag en tijdstip. Dit is al meerdere malen gebeurd. Ze bezorgen wanneer zij willen en wanneer het hun uitkomt.
Hoi Hayat, Bedankt voor je review. Ik heb er een notitie van gemaakt, hier kunnen we weer van leren. Ik wens je een fijne middag toe. ^A
Het pakket wordt tot aan je voordeur afgegeven Woon op 1ste etage
Concept is goed, uitvoering deze keer wat minder. Bedoeling was dat het pakket overdag geleverd zou worden en zeker niet laat op de avond. Door laat nog aan te bellen zieke baby weer wakker en overstuur.
Pakket werd vriendelijk en beleefd aangeboden.
Ze waaren snel en aardig!