Maar het gebruik van de fiets voor bezorging is geweldig.
Uitstekend!
De koerier keurig op tijd. Het pakket in goede staat. En goed duurzaam vervoerd.
Tot 3 maal toe s'avonds voor niets gewacht en opdrogende dag info bijgewerkt. Dit kan sneller duidelijker en geen smoesjes vertellen Ons pakket is 3 dagen later pas aangekomen,beetje jammer
Nette bezorger, prima bezorging. goed voor milieu dat dit op de fiets gebeurt.
Pakket buiten voor de deur gelaten bij het verkeerde huis.
Hoi Jeffrey, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur van de buren heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Bezorger heeft het pakket gepropt in de brievenbus. Terwijl ik gewoon thuis was.
Hoi Larissa, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt. ^A
gaf t netjes aan spontaan top
Fietskoerier is een mooi groen concept.
Waardering voor deze manier van pakket bezorging. Duurzaam en sportief. Win-win situatie.
Mijn pakje zou komen tussen 18.00 en 22.00 uur. Geen koerier gezien. Vervolgens krijg ik bericht dat mijn pakje om 23.24 uur is bezorgd. Wederom geen koerier gezien en ik heb mijn pakje niet ontvangen.
Hoi Christie, Hier lijkt inderdaad iets niet helemaal goed te gaan, onze excuses voor de verwarrende communicatie. "Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik denk dat het ergens anders bezorgd is!
Goedemiddag, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik was niet thuis Pakket ligt bij de buren Buren doen niet open en ik ga op vakantie morgen Benieuwd wat erin zit
Snelle duidelijke levering. Ik wist niet eens dat er fiets bezorgers zijn in hengelo maar het werkt super
Aardige bezorger
Erg snel bezorgd en prima informatie via de mail.
Prima! snel, vriendelijk en correct
The only thing that I liked is that the service is ecofriendly. I would have liked it if the package had been dropped at one of our neighbors. Also, the packaging came a little bit broken on one side and in a bad shape. My product was still good inside. If this happens one more time, I won't choose this type of delivery.
Hi Andrea, That is certainly not the intention, my apologies that it was left this way. I immediately emailed the couriers in Arnhem and attached this review. Thank you for taking the time to report this, it keeps us sharp and we learn from this. Again my apologies and have a nice day. ^A
Bezorging ging goed, alles naar wens
Fijn dat mijn pakketje zo duurzaam wordt bezorgd. En met een grote glimlach.
Kan niet beter! Ga zo door!
Mijn pakket ligt buiten op een van de drukste straten van utrecht. Gelijk die bezorger eruit gooien alsjeblieft. Dit kan echt niet!!! Ik heb een foto van hoe ik het pakket aantrof. Echt niet normaal dit
Vriendelijk en op tijd bezorgd!