Altijd vriendelijke koeriers en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Heel fijn dat je zo ook een steentje kunt bijdragen aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Goede nette bezorging

Werden van begin tot eind goed op de hoogte gehouden. Pakket werd op afgesproken tijd bezorgd. Op een keurig nette manier en door een vriendelijke medewerker.

heel vlotjes

vriendelijke bezorger en op ruim tijd

Altijd op tijd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Snel en duurzaam Ook moeite gedaan om pakket te bezorgen (bij buren aangebeld)

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

I don't know what to think about this :D

Used to the standard delivery time around from morning till evening (till 1900), this is a new experience and certainly delivering packets when somebody may already be asleep is quite disturbing. Overall I give this 3.5/5 (chiefly due to the lack of experience in valuation of such service). Environmentally-friendly services stands for 3 stars

• Would you recommend us? Yes
  • What is your experience about? Delivery of Fietskoeriers.nl

Knap dat het een fietskoerier is

Knap dat het door een fietskoerier geleverd is en niet door een pakket dienst in een busje. Petje af hoor. Bezorger was beleefd en netjes

Top levering!

Zeer vriendelijke nette en snelle bezorglady!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Zo fijn dat er een koerier is

Alles gaat altijd naar tevredenheid En het is fijn dat het tegen de avond wordt bezorgd.

Fantastisch

Goed op tijd en een fijne bezorger

Tevreden

Op tijd, Bedankt

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Fietskoerier geeft verkeerd adres door

Bezorgdienst geen huisnummer toegevoegd, alleen de verdieping. Nu dus een pakketje bezorgd maar niet op mijn adres. Alles juist ingevuld bij de webshop. Vertraging en ook geen pakketje.

Duurde veel te lang

Ik had dit pakketje nodig voor 9 juli, helaas heb ik nu niks meer aan het pakketje, dus het gaat weer terug. Ik weet overigens niet of het aan H&M zelf ligt of aan de fietskoerier.

Prima!

Aardige bezorger en vriendelijk.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Vriendelijke jonge man, erg beleefd. Fijn dat je op deze manier iets voor het milieu kunt doen!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Wist niet waar me pakketje lag

Kreeg mail dat pakketje bezorgd was. Terwijl er niemand thuis was. Toen ik thuis kwam lag er wel een papiertje in de brievenbus maar daar stond niks op waar me pakketje was. Niks was aangevinkt of ingevuld. Vond dat niet prettig. Gelukkig kwam me buurvrouw kort erna pakketje brengen.

Gewoon goed!

Bezorging was goed, op tijd en duidelijk. Daarnaast goed dat er op de fiets bezorgd wordt. In de stad scheelt dat een hoop drukte aan auto's en goed voor het milieu.

Aardig!

Aardige jongen die zonder mopperen alle trappen op zijn wielrenschoenen beklom! Dank!

Vlotte duurzame bezorging

Helemaal des Bevers.

prettig dat ik aan kon geven dat ik gebeld kon worden, wanneer ik de bel niet hoor/niet doet. Nu kon ik rustig buiten zitten.

Snel en vriendelijk

En ook nog goed voor t milieu!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Great!

Efficient

FANTASTISCH

Zo mooi Dat jonge fietsers Pakketjes te bezorgen Chapeau chapeau

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Perfect geleverd door vriendelijke koerier

Uitstekende service

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Vriendelijke koerier

Vriendelijke koerier op tijd bezorgd , alleen het tijdsbestek zou wat nauwkeuriger mogen wat mij betreft , verder top geregeld. Gr, Ron