Prima aanwezig binnen de aangegeven tijd
Slecht dit is al de zoveelste keer dat een pakje op de verkeerde straat wordt bezorgd
Goedemiddag, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt. ^A
Werd goed op de hoogte gehouden. Vriendelijke man. Aan huis afgeleverd. In 1 woord Prima.
Duidelijke communicatie via email en snelle service.
Netjes op tijd bezorgd.. Dank je wel..
Prima en snel geleverd! Helemaal tevreden.
Everything amazing
Fijn dat ee een fiets rijdt ipv een scooter. Op de site bleef wel lang onduidelijk welke dag bezorgd zou worden, dit is een verbeterpuntje
Ik heb gevraagd of ik gebeld kan worden als de koerier voor de deur staat: niet gebeurd. De bel doet het namelijk niet vanwege verbouwing. Als ik even gebeld word dan storm ik meteen naar beneden o het pakket in ontvangst te nemen. Vervolgens krijg ik nu een bericht dat mijn pakket zojuist is afgeleverd maar ik zit boven en er is niets afgeleverd.
Hoi Marianne, Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
besteld en erg snel bezorgt top
bij de eerste aflevering ,kwam niemand ...? maar gelukkig het tweede keer geen informatie ...maar gelukkig bij de Buurvrouw afgeleverd !! bedankt !
Het is snel en handig
Supervriendelijke, tijdige bezorging!
Sympathieke fietskoerier!
Het pakketje met een boek werd op tijd geleverd door een vrolijke en attente koerier.
Weer de hele avond zitten wachten op de fietskoerier die mijn retour zending opgehaald zou hebben. Inmiddels is het 22.25u en het pakketje is niet opgehaald. Ik snap dat dit soms kan gebeuren, maar dit is niet de eerste keer. Inmiddels is mijn bestelling vaker niet bezorgd/opgehaald, dan wel.
Hoi Petra, Dat is zeker vervelend en niet de bedoeling uiteraard! Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt! ^A
Volgens uw data heb ik mijn pakket al ontvangen maar tot op heden is het pakket nog helemaal niet geleverd. Dus misschien is er iets fout gegaan.
Hoi Ben, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
We zagen hem voor de deur toen we thuis kwamen, zeiden : heb je nummer 298 bij je? Hij pakte het meteen voor ons
Er staat dat mijn pakket is afgeleverd, maar djt is niet waar!
Hoi Nujin, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Nette en snelle levering conform verwachting
Ik heb mijn pakket niet ontvangen terwijl de mail aangeeft van wel.
Hoi Linda, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Koerier was vriendelijk!
Je wordt goed op de hoogte gehouden middels de mail en een snelle levering.
Vriendelijke bezorger
Totaal slechte service, via Bever sport een dure jas besteld, zonder het te weten met Fietskoerier wordt bezorgd. Krijg status “bezorgd” door, terwijl ik thuis ben. Bel direct op, en medewerker vertelt dat in systeem staat dat het op mijn huisnummer is bezorgd, maar dat is dus niet zo. Klantservice Medewerker beloofd het “uit te zetten” , maar heeft geen enkele mogelijkheid om bezorger te bellen die dus 5 min geleden geweest zou zijn, en dus nog in de buurt is. Louzy service
Hoi Martin, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Den-Haag. Mijn excuses voor het verloop. ^A