Ik zit te wachten op een belangrijk pakket. Vervolgens vind ik een briefje dat hij bezorgt is bij de buren. Erg slecht, het is te belangrijk om zoiets te doen. Ik heb de bel getest en die doet het gewoon.
Zo kan ik ook slapend rijk worden.via n Nederlandse site zo bij aliexpress bestellen.dat kan ik zelf ook en veel goedkoper.heb het pakket niet ontvangen waar het is weet ik niet maar ik woon wel op 181G en niet op 181
Xxxx
Pakket is volgens de ordergegevens geleverd, maar helaas heb ik niets mogen ontvangen.
Hoi Laura, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Nog nooit meegemaakt het pakketje lag buiten. Er is bij ons bijna altijd wel.iemand thuis anders wel de buren. Geen moeite gedaan voor veilig afleveren van pakketje.
Hoi Barbara, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Snel en correct
Ik woon op 55-24 en het is op 55 geleverd
Hoi Lisa, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Uiteraard niet de bedoeling, onze excuses voor het ongemak. Ik heb er een melding van gemaakt en zal dit doorsturen naar onze koeriers in Den-Haag. Een fijne dag toegewenst. ^A
netjes op tijd
Heel goed gedaan
afgeleverd op verkeerde adres
Hoi Wim, Oeps, dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
vlotte levering en vriendelijke bezorging
Het was de eerste keer dat ik met de fietscouriers te maken had.
Het heeft even geduurd maar daar kon fietskoeriers.nl niets aan doen. Het pakketje werd keurig in de brievenbus afgeleverd.
Positief, geen 9 of 10 omdat het niet aan mijn deur op de 4de verdieping geleverd is maar ergens wel logisch. Tevreden met de dienst.
Slechte ervaring
Hoi Nefise, Dat is zeker vervelend en uiteraard niet de bedoeling. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Ik woon een wijk nabij de stad waar het altijd een komen en gaan is van mensen. Een drukke wijk met veel studenten, dit maakt het een leuke wijk maar geen wijk waar je je spullen zomaar buiten zou kunnen laten staan. Ik was dan ook zeer verbaast over het feit dat mijn pakketje voor mijn deur was neergelegd, gelukkig lag deze er nog maar dat had zeker zomaar anders kunnen zijn. Vervelend voor de koerier uiteraard dat ik niet thuis was maar om het pakketje dan voor de deur te leggen…..
Hoi Kim, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Prima! Ik heb geen eerdere ervaring met fietskoerier. Vriendelijke meneer prima.
Vriendelijke bezorgster, snel geleverd
Vriendelijke bezorger!
Niet ontvangen,/bexorgd
Hi Josine, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks! ^A
Keurig een mail voor de bezorging ontvangen en de levering was volgens afstemming in de mail.
Eer is geen pakket afgeleverd terwijl ik wel een e-mailbericht heb ontvangen dat het is afgeleverd.
Hoi Mischa, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
100% top