Vriendelijk milieu bewust

Mooi optijd

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

slechte informatie, zeer trage levering

Pakje was eerst twee dagen zoek en mag ik zelf op onderzoek uit, vervolgens krijg ik een email waaruit blijkt dat het wel degelijk al enkele dagen bij fietskoeriers in bezit was en vervolgens duurt het dan nog eens drie dagen om het te bezorgen. Zes dagen na aanmelding bezorgen is niet van deze tijd. Bij DHL doen ze het gewoon in een dag. Jammer.

netjes

keurig aan telefoon en bezorging keurig

Prima!

Alles volgens afspraak. Top!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Snel, vriendelijk en milieubewust!

Tevreden

Berichtgeving was heel duidelijk. Ook de tijdsindicatie. Supersnelle levering. Vriendelijke medewerker

Pakket niet bezorgd

Er staat dat mijn pakket(ten) bezorgd zijn, maar ik heb niks. Ik heb geen idee waar mijn pakketten nu zijn.

Snelle levering

Snel en groen!

Heel goed

Goed en snel bezorgd

Slecht

Pakketje bij de buren afgegeven zonder bericht. Alleen dat het bezorgd was, maar niet bij mij, maar bij de buurvrouw dus!

Verassend

Een nette jongen belde aan met het pakketje in zijn hand en overhandigde die heel vriendelijk aan mij. Hij had deze ook in de brievenbus kunnen doen. Was verbaasd want had nog nooit van deze dienst gehoord.

Milieuvriendelijke vriendelijke bezorging

Mijn helm werd bezorgd door een hele vriendelijke fietskoerier en op deze manier is het een stuk milieuvriendelijker!

coreect

het duurt wat langer voor je spullen binnen zijn als je besteld via baleur maar uit eindelijk komt het allemaal in orde en mailt u hun aan waar het pakje is word je keurig beantwoord

Heel netjes en snel!

Vanochtend besteld, eind van de middag netjes en snel bezorgd. Heel aardige meneer ook! Op deze manier het milieu sparen is erg prettig als het zo snel gaat!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Leuke vent die het zo te zien erg druk had.

Hij stond netjes te wachten; ik moest van één hoog aan de andere kant beneden bij de voordeur zijn.

Bezorging met een glimlach

Fietskoeriers en futurumshop: perfecte combinatie. Vriendelijke koerier, goede online communicatie. Happy me

Prima!

Snel en bestelling compleet

Snelle levering

De bezorging is een schone snelle manier van pakketbezorging.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Heel slecht

Nou ja jonge die brengen heel lief maar dat je zoveel weken moet wachten voordat jullie bezorgen dat is gewoon waardeloos. Heel slechte zaak.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Geweldig zo’n sportieve koerier voor de deur

Een goed initiatief

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Was lekker vroeg, vriendelijke man

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Vriendelijk persoon die mij het beste wenst met een prettig weekend

Vlot en Vriendelijk.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Fietskoeriers.nl

Ze doen hun eigen ding

Een uur van te voren krijg je bericht dat ze onderweg zijn. Je kan de afspraak dan niet meer wijzigen. En als je niet thuis bent of degene bij wie ze het pakket willen droppen neemt het niet aan, dan gaat het pakket direct retour en dan mag je het zelf uitzoeken. Zeer klantonvriendelijkheid. Je kan ze vervolgens mailen en beloven dan binnen 1 werkdag te reageren, maar dat doen ze niet. Tot nu toe geen response en geen pakket.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Vroeg in de planning en vriendelijk

De website gaf de actuele status goed aan. Precies binnen de vermelde periode en vriendelijk overhandigd. En natuurlijk verder stil en milieuvriendelijk transport!

Lekker optijd .