Wat een kanjers zelfs met 33 graden op de fiets pakjes vervoeren.
Het was voor ons nieuw, maar geweldig. En geen vervuilende en lawaai makende auto in de straat.
Ondanks de enorme hitte waren ze er mooi op tijd en zijn ze met z’n tweetjes zelfs helemaal naar drie hoog gekomen. Blij mee!
Vriendelijk bezorger (en dat met die hitte.. topper)
Goede track and trace en zeer vriendelijke bezorging
Met dit belachelijke weer van 32c . Alles netjes op tijd en netjes groen afgeleverd .
DIK tevreden
Nette en vriendelijke bezorging die ook nog eens beter is voor het milieu en de omgeving...(geen busjes midden op straat). Gewoon top
Mijn pakket is gewoon open en bloot voor mijn deur gelegd terwijl ik op vakantie was. Gelukkig lag het er nog en heeft het er maar 2 dagen gelegen. Maar echt hoe dan???????????
Hoi Kira, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Als oudere,fijn,als het artikel thuis bezorgd wordt.
Via email kon ik goed volgen op elk gewenst moment waar mijn pakketje is. Pakketje gekregen op tijd. Zeer tevreden!
Netjes geleverd en schone bezorging, prima
Over het algemeen positief, duidelijke communicatie. Die was top.
Op tijd bezorgd met een glimlach van de bezorgster, top!
İk heb mijn pakket niet eens gekregen
Hoi Hanife, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Kreeg in mijn mailbox bericht dat pakket was bezorgt, maar heb het pakket niet ontvangen. Stond ook niet bij dat het bij buren was afgeleverd. Contact opgenomen. Ze reageren wel heel snel, dat is fijn. Maar ze moeten het nu gaan uitzoeken waar het pakket is, want ik heb het niet! Heel vervelend zat er echt op mijn spullen te wachten. Hopenlijk wordt het snel opgelost. Als er een logische verklaring is zal ik mijn review aanpassen. Maar vooralsnog is het nu balen.
Hoi Vanessa, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Ik hoop dat je pakketje inmiddels terecht is. Bedankt voor je geduld. Een fijne middag toegewenst. ^A
Ik krijg bericht dat jullie op vrijdagavond tussen 17 en 22 komen. Om 23u nog eens. Geen mail. Als ik de track en tracé blikt verversen krijg ik een melding dat het niet is gelukt en dat het dus maandagavond tussen 17 en 22u wordt. Niet leuk. Ik zat op dat pakketje te wachten en uit dat bericht leid ik af dat jullie dus niet op zaterdag gaan bezorgen. Maar dan ineens wordt er zonder kennisgeving een pakketje gebracht op zaterdag om 13.30. en nog veel bijzonderder: ik krijg een bevesting dat het pakket is bezorgd! En wel op maandag... En dat is het nog niet eens. Ik ben heel blij met m'n pakketje, maar betere planning en communicatie daarover was op z'n plaats geweest.
Hoi Mireille, Zo, dat klinkt inderdaad verwarrend en uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor de communicatie. Ik zal er een notitie van maken. Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. Een fijne dag toegewenst. ^A
Pakket had vertraging en is ook nog eens op het verkeerde adres geleverd, waardoor ik nu niet bij mijn bestelling kan. Want op dat adres is niemand thuis. Ontevreden!
Hoi Manouk, Dat is inderdaad heel erg vervelend.. Mocht je het pakket nog niet hebben ontvangen, zou je dan contact op willen nemen met de klantenservice? Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Was een keurige fietskoerier
Niet van toepassing
Zoals geschreven, vriendelijk.persoon. meer valt er niet over te zeggen
Vaker via fietskoeriers pakket ontvangen. Altijd tevreden. Deze keer een minpuntje. Ik heb van te voren geen bericht gehad van dag en of tijdstip dat pakket bezorgd zou gaan worden. Toevallig wel thuis.
Vriendelijke bezorgster, pakket in goede staat afgeleverd en op tijd.
xxx
Wat een mooi natuurvriendelijk alternatief die bezorging op de fiets!