Niet verwacht dat er pakketje word bezorgd door een fietskoerier.
Toppie
Zeer aardige bezorger en klantvriendelijkheid hoog.
Pakket is bezorgd, maar ik heb niets ontvangen (?)
Hoi Rick, De medewerkers van onze klantenservice kunnen je beter helpen met deze vraag. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan vragen we naar je T&T code en gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Vriendelijke bezorger, kortom top
Blij mee
Goede en snelle service!
Ook super leuk dat ze het met de fiets doen. Altijd vriendelijke bezorgers, echt top!
Top bezorgd
Bezorger kwam optijd en vriendelijk
Buiten het feit dat ik de manier waarop het bezorgd wordt (fiets) zeer belangrijk vind is er ook een snelle levering en duidelijke communicatie. Duidelijke berichtgeving wanneer het bezorgd gaat worden en makkelijk te volgen.
Bezorging duurde erg lang en vervolgens wordt mijn pakket bij de buren bezorgd. Dat is prima, maar doe dan je kaartje in de brievenbus. Het stond bovenop mijn brievenbus en was kletsnat.
Hoi Anne-Claire, Dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses voor deze vervelende situatie. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Breda en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst. ^A
Dit is al de 2e keer dat een ander pakket van mij vertraging heeft. Iedere dag wordt de status geüpdatet dat mijn pakket weer een dag later wordt geleverd door de fietskoerier. Inmiddels wacht ik al 1 week op een pakket wat binnen 48uur geleverd had moeten worden!
Hoi Nazanin, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Bij verkeerde mensen afgeleverd heb nu niks
Hoi Hendekie, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Bericht via e-mail dat mij pakket bezorgd is maar heb helaas mijn pakket niet ontvangen
Geen pakketje betekent geen ervaring!!!
Hoi Karin, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Levertijd was erg lang en dat zal ook deels aan H&M hebben gelegen. Maar de bezorging door Fietskoeriers werd tot twee keer toe uitgesteld, waarvan de eerste keer begrijpelijk was want het was een snikhete dag (al bezorgen ze wel 's avonds), op de derde dag vond eindelijk de bezorging plaats maar wel om 11:15 uur 's ochtends ipv tussen 17-22 uur 's avonds zonder enige communicatie vooraf per mail. Heel toevallig werkte ik thuis dus kon ik het pakket aannemen. Slechte communicatie en afspraken worden niet nagekomen. Daar moet echt aan worden gewerkt, het concept spreekt mij heel erg aan. De bezorgster was wel heel vriendelijk, de punten zijn voor haar.
Ik heb goede ervaringen met de Fietskoeriers, en vind het een fijn idee dat deze manier van bezorgen milieuvriendelijk is. Hopelijk gaan meer bedrijven dit aanbieden.
Snelle en goede levering
slechte communicatie en heeft veelste lange levertijd, terwijl ze op voorraad zijn.
Hoi Jeroen, Ik lees dat je review gaat over de levertijd van je pakket. Ik denk dat je hiervoor contact op kunt nemen met de afzender. Als je je ervaring over onze bezorging of klantenservice wilt delen, dan wil ik je vragen de review aan te passen. Gaat het over de levertijd van jouw pakket? Zou je dan jouw review willen verwijderen? Alvast bedankt ^A
Ik heb geen pakket ontvangen terwijl ik een mail heb ontvangen dat mijn pakket is bezorgd op mijn adres. Eergisteren kreeg ik een mail dat de bezorger mij gemist heeft terwijl ik gewoon thuis was. Mijn pakket is nu zoek..ook bij buren rondgevraagd. Ik heb ook contact opgenomen met fietskoeriers.
Hoi Rudi, Dat is natuurlijk niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Almere. Fijne dag! ^A
ik vond het eerst een beetje lang duren en was bang dat dat ze me vergeten waren nu snap ik waarom (fietskoeriers) ik ben zeer tevreden.
Milieuvriendelijk en op tijd geleverd door een vriendelijke courier.
Een leuke ervaring te zien dat bezorging van kleine pakketten op de fiets kan, super!