Heel goed
super
Betrouwbare informatie en zeer vriendelijke, sportieve koeriers.
Ik heb nu twee keer gehad dat ik de bezorgdatum had gewijzigd, maar dat de fietskoerier toch op de stoep stond terwijl ik netjes had aangegeven dat ik niet thuis zou zijn. Hierdoor hebben de buren beide keren het pakketje aan moeten nemen, dat vonden zij gelukkig niet heel erg, maar ik vind dat wel bezwaarlijk als ik een ander moment heb doorgegeven.
Goedemiddag, Dat kan ik goed begrijpen, onze excuses. Ik zal er een notitie van maken. Bedankt voor het doorgeven en gelukkig waren je buren zo vriendelijk het pakketje aan te nemen ;)
Ik ben enthousiast over hoe de artikelen worden geleverd. Met de fiets.
Pakket op vrijdagmiddag afgeleverd voor mijn deur, terwijl ik niet thuis was. Ik was een weekend weg en het pakket heeft blijkbaar voor mijn deur gelegen tot maandagmiddag. Zo breng je inbrekers wel op een bepaald idee.. Lever het dan bij de buren af.
Hoi Julia, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Rotterdam en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst.
Prima en groen bezorgd
We hebben nog 1.5 uur gewacht of het pakketje niet alsnog geleverd zou worden en gekeken of er geen briefje in de bus lag (bezorging bij buren). Vooralsnog niks. Maak me daarom toch wel enigszins zorgen
Hoi Wilma, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
DE MEEST WAARDELOZE BEZORGDIENST OP DEZE *** PLANEET, nooit komt dat pakket de dag dat het moet komen. 1ste keer ging alles goed met de klantenservice, maar vandaag, ho maar, zit al vanaf *** 15.00 te appen, het is nu 21:35 en nog steeds geen antwoord, ik heb een mail gestuurd, nog steeds geen antwoord, sommige mensen hebben hun pakket met spoed nodig, maar bij dit bedrijf, KAN JE DAAR NIET OP REKENEN, waardeloze ***
Goedemiddag, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de bezorgservice. Het is momenteel erg druk en hierdoor zijn vertragingen ontstaan. Onze excuses voor het verloop! ^A
did not receive the parcel...
Hi Kunal, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks! ^A
Helder gecommuniceerd via mail Keurig op tijd bezorgd. Nette bezorgster
Op tijd geleverd
Vlotte bezorging, indicatie tijdslot bezorging mag iets duidelijker (nu een vrij ruim tijdslot.
prima services
Jullie hebben van te voren door gegeven dat jullie wat later zouden bezorgen. Top
Goeie track&trace, keurige, vriendelijke bezorger
Duidelijk wanneer het komt, vriendelijke man die het op de fiets komt brengen!
Zo vriendelijk aan de deur en ik werd bij naam genoemd, voelt zo persoonlijk! Dikke 10!
Altijd weer blij dat de fietskoerier voor de deur staat.
Levering onderdelen Futurumshop
NIETS ONTVANGEN, NIET IN BRIEVENBUS BOVEN OF BENEDEN.
Goedemiddag, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
The bike couriers with this service are always on time, fast, and very friendly!
Zie titel.
Hoi Jelle, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected] ^A
Een hele vriendelijke, enthousiaste en lieve bezorgster. Daar zouden er veel een voorbeeld aan kunnen nemen!