Dit is zo fijn!

Ik ben zo blij dat er nooit een ronkende diesel voor mijn deur staat, noch een ongeduldige koerier die weer in die ronkende wagen moet! Heerlijk zo'n stille fiets en dan gewoon een praatje kunnen maken terwijl je de vogels hoort fluiten. Van mij mag alles zo bezorgd worden! (Ook de IKEA, ook de AH).

Zwaar ontevreden

7 dagen lang ontvang ik berichten dat mijn pakket die avond geleverd wordt. Dat gebeurt echter niet! Als ik voor de bezorger een instructie achterlaat in de app (wordt dit pakket nog bezorgd?) ontvang ik binnen 5 minuten de melding dat mijn pakket afgeleverd is. Wederom is dat niet waar! Ik laat nooit meer een pakketje door de fietskoerier bezorgen. Jammer, wilde voor het groene alternatief kiezen maar niet als het zo moet.

Netjes ontvangen

Netjes ontvangen en op tijd gekomen

Verkeerd gegaan

De levering zou in de avond komen, derhalve was ik niet thuis. Is zomaar bij een ander postadres afgeleverd.

Super!

Netjes op tijd bezorgd,en zeer vriendelijk persoon TOP!!!

Hele vriendelijke koerier

Heel Goed

Ik vind het zeer goed, mits zij er ook goed voor beloond worden. Want het groene wardeer ik zeer, maar het moet niet ten koste gaan van deze mensen!

helemaal goed!

ok

Prima service.

Snel geleverd. Duidelijke informatie via de mail.

Vreselijk

Ik kon in een bezorg bericht vermelden dat het op nr 29 moest worden afgegeven. Ik kreeg een bevestiging dat dat bericht goed was ontvangen Echter het pakket is afgeleverd op nr 43 bij de buren. Dat hebben zij tegen mij gezegd want van jullie heb ik dat niet gehoord!! En tot overmaat van ramp zijn mijn buren nu met vakantie gegaan. Slechte service!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Op tijd, persoonlijk en netjes

Zeer attente bezorger, ging heel respectvol met het pakket om. Vroeg of hij niet te laat was. Betrokken en persoonlijk, dat zie je niet vaak!

Zeer slecht

Kreeg bericht dat het was bezorgd maar er was niks bezorgd.. besteld voor een verjaardag en krijg nu waarschijnlijk pas reactie na de verjaardag

Snelle bezorging

Product is binnen de aangekondigde tijd aangekomen. Product is netjes en heel aangekomen. Super manier om te bezorgen!

Topservice!

Snelle en vriendelijke service, top!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Erg tevreden! Snel, bracht mijn pakketje tot de voordeur en ook vriendelijk!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Keurig op de afgesproken tijd!!

Ik heb een goed gevoel bij het feit dat er werd bezorgd door de Fietskoerier. Top

Ik ben zeer tevreden

Niet

Niets ontvangen!!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Prima netjes afgeleverd met de fietskoerier

Mooie helm ontvangen!

Goede levering

Vriendelijk

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Slecht geen info waar je iets aan hebt

Dagen achter elkaar helaas we kunnen het pakket niet bezorgen .. en dan ineens na een Whattsapp melding : , dat het druk is en ze daarom achter lopen een bericht dat het pakket is bezorgd 20.06 Geen bezorger en geen pakket gezien Dus erg vreemd allemaal

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Bezorgster gaf een Top Service!!

Ondanks warme weer en op de fiets was bezorgster vrolijk en erg vriendelijk, geduldig en calm. Top bezorgster!!! Voor de eerste ervaring: Goed service!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Goede informatie en uitvoering!

Koerier was op tijd, alles verliep prima.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Jonge lieve koerier. Netjes met updates op de hoogte gehouden wat betreft levering

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Vriendelijke en vrolijke bezorger.

Goede communicatie. Snelle levering en vriendelijke vrolijke bezorger ondanks deze walgelijke hitte.