Fijne en snelle service op de fiets!

Fijne en snelle service op de fiets!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Jullie leveren altijd een dag of twee later dan wordt aangegeven

Het gebeurd altijd als ik bij een webshop bestel en dat ze het met de fietskoeriers versturen het altijd een of twee dagen later wordt geleverd. Zo irritant!

Waardeloos

Pakket wordt als afgeleverd aangegeven maar is niet bezorgd, na contact wordt er geen gehoor aangegeven…zeer hinderlijk als je ergens op wacht en op verheugd.

Heelveel erg slecht

Meerdere keren een vericbt gehad met datum wijziging. Zou pakket op zijn laatst 2/8 ontvangen en dit pas 4/8 ontvangen zonder bericht. Belangrijk pakket veel te laat binnen zal hier niet meer bestellen

Goede info

Leuke vent

En leuk pakketje

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Pakket voor de deur gelaten

Het pakket is voor de deur gelaten. Er was heel de dag iemand thuis、 er is niet aangebeld en het pakket is gewoon zo voor de voordeur achtergelaten.

Wat is dat nou?

Ik kreeg een mail met uw felicitaties dat mijn bestelling om 21.44 uur was bezorgd. Er is echter niets bezorgd! Hoe zit dat?

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Jammer dat er niet aangebeld is

Ik had bericht gehad dat mijn pakje vandaag tussen 17.00 en 22.00 uur bezorgd zou worden. Prima, want ik was thuis. Om 19.30 uur kreeg ik een mailtje dat mijn pakje bezorgd was. Ik naar mijn buitenbrievenbus, bleek het pakje half uit de brievenbus te steken, omdat het er niet in paste, iedereen had het er zo uit kunnen halen. Jammer dat er niet aangebeld was, ik was gewoon thuis. vriendelijke groet, Annemieke Koning

Snel en groen!

Snelle bezorging, woensdag besteld, donderdag in huis

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Mijn ervaring met de fietskoeriers is geweldig, altijd keurig op tijd en vriendelijk.

Slecht

Ik heb geen pakket ontvangen van jullie

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Leuke, eerste ervaring met fietskoerierbezorging

Uitstekende, groene oplossing qua bezorging. Sportieve koerier. Voortaan ga ik zeker zoveel mogelijk op deze manier laten bezorgen. Ook handiger om via een fietskoerier te laten bezorgen, aangezien ik "3-hoog" in de binnenstad woon en parkeren lastig is.

Zeer vriendelijke bezorger

Alles was goed en erg vriendelijke bezorger.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Keurig op tijd goed zo !

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

***

Ben gewoon thuis maar geen deurbel gehoord. Zegt de bezorger tegen de buurman: ik heb 2 keer gebeld. Doe je werk gewoon! Er fiets ook een wat oudere man voor jullie en die doet zijn werk uitmuntend. Maar blijkbaar werkt dat niet aanstekelijk…..

top

mooi op tijd keurig af geleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Absoluut zeer positief, vaak zelfde bezorgen welke erg enthousiast is en vriendelijk

Niet goed

Pakje is voor de deur gelegd. Wat als nou iemand het mee genomen had? Hele slechte service

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Het betrof echter een brievenbuspakket. Zou mooi zijn geweest om dat van tevoren te weten zodat je geen verdere instructies hoeft achter te laten. Feit dat t met fietskoerier wordt gebracht vind ik fantastisch!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Altijd vriendelijk en op tijd!

Zie boven

geen dagbezorging

Bezorging 1 dag te laat omdat bezorger adres eerder niet kon vinden. Fietskoeriers biedt geen bezorging overdag aan, omdat 'iedereen overdag werkt'. Oftewel Nederland bestaat alleen uit fulltime werkenden; parttimers, arbeidsongeschikten en gepensioneerden bestaan volgens hen niet. Er is ook geen pickup point.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

Package was not delivered to me

The packaged was delivered to another door, even though I especifically asked to be called to my phone number since the doorbell is not working. I've been trying to get my package from the other door with no success. I was home when the notification came that the package had arrived. So if only the person would have called me, the situation would have been different. If you give the receiver the option to get a phone call, and they go for it. Please do it, otherwise I dont understand why it is an option. Now I still don't have my package and don't know when or if I will have it.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Fietskoeriers.nl

De leukste manier om een bestelling van Zwarte Koffie te ontvangen!

De leukste manier om een bestelling van Zwarte Koffie te ontvangen!

Service zoals beloofd.

De bewuste keuze voor een duurzame bezorging is een goede. Bestelling vanuit Italië was geen probleem.