Geweldig deze fietskoeriers. Dank!

Op tijd

Netjes op tijd en vriendelijke mensen

Niets op aan te merken.

Top. Fietskoeriers. Vriendelijk en op tijd. Meer hoef je niet toch!

Vriendelijke en duurzame bezorger en mooi op tijd!

Slecht

Pakket is gewoon buiten voor de deur in de regen gelegd!

Grappenmakers

Kom niet met een mooi verhaal in mijn mailbox dat mijn pakketje is bezorgd met de fiets. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een camera hangen. Pakketje werd gewoon geleverd met een DHL bus.

Snel geleverd

Snel geleverd binnen het juiste tijdslot. Top!

de bezorging was weliswaar 1,5 uur te laat - wat ik jullie na ca. 1 uur per e-mail heb laten weten - doch de vriendelijke koerier belde keurig aan om beide (brievenbus)pakketjes persoonlijk af te geven. Dank voor uw service!

Top, niks meer aan doen!

Snel en vriendelijk, als altijd.

Snelle levering

Mijn bestelling is de volgende dag al bezorgd, super.

Pure larie koek

Jullie hebben zeker een trap bestelbus ????

Dit is onzin

Er is geen fiets aan te pas gekomen. Er stond toch echt een dhl bus voor mijn deur. Lijkt mij stug dat de fietscourier van Amsterdam naar Heerhugowaard rijdt…

Snel en professioneel

Wat fijn om zo snel een boek thuis te krijgen.

Iets later dan aangegeven bezorgd. Maar prima manier van bezorgen

Niet tevreden

De bezorgdienst is mijn pakket kwijtgeraakt: in de track & trace code werd vermeld dat mijn pakket bij de buren (op mijn eigen huisnummer?) was afgeleverd aangezien ik niet thuis zou zijn geweest. Weet niet hoe ik hier tevreden over zou moeten zijn, maar lijkt me niet helemaal de gang van zaken... Vervolgens was het erg lastig om in contact te komen met de klantenservice en word je (zelfs na bellen) verwezen naar de FAQ op de website. Uiteindelijk is het een fout geweest vanuit Cycloon en werd ik als nog doorverwezen naar de webshop waar ik mijn pakketje had besteld.

Gewoon met de bus, draaiend voor de deur, pakketje op de grond

Niks fiets. Harde herrie uit een bus pakketje voor de deur gegooid terwijl ik meteen naar de deur liep. Chauffeur was al weg

Helemaal top!

Supervriendelijke bezorger die binnen de aangegeven tijf mijn pakketje bezorgde.

Super service op de fiets!

Wordt snel en goed geleverd via de elektrische bakfiets. Vriendelijke bezorgster!

Mijn pakket is niet bezorgd

Mijn pakket is niet aangekomen of bezorgd.

een tien kan niet hoger

Super dat jullie fietsen, ga zo door.

Excellent

I'm extremely happy with my purchase. Very well protected and beautiful packaging. I can't wait to place another order soon!

Prima en snel

Snel, goedkoop en milieuvriendelijk

Besteld boek kwam snel

Pakket

Buitenkant papier was nat () Ik mis nog een bericht van tevoren want 5 uur op pakket wachten is te lang. Voor de rest prima...

Vriendelijk en enthousiast

Gelukkig zijn er nog bezorgers die plezier hebben in hun werk. Denk dat de buitenlucht goed voor ze is.