Fijne ervaring
Graag tot een volgende keer
Okay. Pakje werd op tijd bezorgd. De service was helaas een beetje gehaast en onpersoonlijk.
Vriendelijk en binnen de tijd
Goede service had per abuis ons oude adres doorgegeven. In overleg hebben we goed kunnen oplossen.
Goede service van nu zo voor binnen de randstad!
Supersnel, vriendelijk en duidelijk. Goede site met trackcode.
Snelle en goeie bezorging
Ik woon in een appartementen complex. De deur stond vanwege de warmte open. De fietskoerier gooit zo mijn pakketje naar binnen. Zonder aan te bellen/iets te zeggen.
Hoi Lisa, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is bezorgd. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Snel en vriendelijk!
Aardige bezorger. Pakketje was netjes afgeleverd en op tijd.
Fietsen is goed voor alles en iedereen!
En nu mijn pakket niet ontvangen terwijl jullie zeggen dat het bezorgd is
Hoi Caro, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Mijn pakketje werd als bezorgd benoemd terwijl ik niks had ontvangen. Gebeld met klantenservice (zeer vriendelijk overigens) maar die kon via de GPS niet ontdekken waar de koerier precies was geweest. Onderzoek werd gestart maar hierdoor is het pakketje tot nadere orde dus nog zoek.
Hoi Tom, Bedankt voor je review. Fijn dat je de klantenservice qua vriendelijkheid goed beoordeeld, maar vervelend om te lezen dat je pakketje nog zoek is. Ik hoop dat je pakketje inmiddels terecht is.. mochten wij nog wat anders voor je kunnen betekenen dan horen we het graag. Onze excuses voor het verloop en voor nu een fijne dag toegewenst!
Ik ben gewoon thuis en heb een niet thuis briefje in de deur. Hoorde dat er iemand aan de deur zat, liep er heen en vind het briefje en moet nu ergens heen om het pakket te halen. Ik bestel juist omdat ik nu niet naar buiten kan.
Hoi Elisa, Ik kan me goed voorstellen dat dit vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Den Haag. Mijn excuses voor het verloop. Fijne middag toegewenst!
Top gegaan, zeer vriendelijke bezorger
Waar is mn pakket bezorgd. Heb niets ontvangen. Alleen dat het bezorgd is.????
Hoi Lem, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Mail geeft aan dat mijn bestelling afgegeven zou zijn. Dus niet!!! En makkelijk wordt dan verwezen naar leverancier, die weet natuurlijk ook niets
Hoi Marion, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Een pakketje achterlaten bij de hoofdingang van een appartementen complex. (WAAR IEDEREEN BIJ KAN) EN NIET EENS AANBELLEN! HAD HEM DAN DIRECT AAN EEN ANDER IEMAND MEEGEGEVEN!!!
Goedemiddag, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Het was alleen prettiger als er vermeld stond dat het in de brievenbus was gedaan.
Keurig op tijd bezorgd door een aardige koerier! Top!
Duidelijke info via de mail en netjes bezorgd in mijn brievenbus!
Ik heb nog niet meegemaakt dat jullie binnen het tijdsframe komen dat jullie aangeven. Vervolgens krijg ik een bericht dat het bezorgd is (waavoor ik niet thuis was want het werd bezorgd om 10:30 ipv de aangegeven 17:00-22:00), maar dat het bij de buren ligt, lees ik pas als ik doorklik. Bij PostNL staat dat in het (push of email) bericht zelf. Jullie werken in Leiden met een partner die niet al te zorgvuldig omdat met pakketjes, ze zijn er eerder al een kwijtgeraakt.
Hoi Hannah, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Leiden. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie.
Zonder vervuiling mijn pakje bezorgd!