Een dag eerder bezorgd! Die moet kei en keihard gefietst hebben Hahahaha

Pakket niet ontvangen?

Zojuist krijg ik een bevestiging dat mijn pakket is bezorgd maar ik heb helemaal niets ontvangen. Ik heb ook niemand gezien en ik ben gewoon thuis.. Ik ben benieuwd waar mijn pakket is gebleven…

Prima bezorging

Pakket sneller bezorgd dan als aangekondigd. Vriendelijke bezorger.

Niets ontvangen

Niets ontvangen en een mail dat het bezorgd is.

Snel en prima

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mooi op tijd, vriendelijke bezorger

Ondanks het herfstachtige weer met veel wind en zware regenbuien stond er een vriendelijke bezorger ruim op tijd voor de deur. Enorm bedankt voor de goede service.

Snel en vriendelijk

Vlot bezorgd, ben goed op de hoogte gehouden van de verzending en het pakket werd vriendelijk bezorgt.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Delivery time too early

While I'm happy to get my package early, I requested a delivery time from 5-10pm and I received it at 1pm. Also, when I click on the tracking link in the email, I have to manually enter the tracking code. This was not the case before you became Cycloon and is worse.

verkeerd bezorgd

Pakket is bezorgd bij de buren terwijl ik gewoon thuis was. Er is mij niet verteld wélke buren dit waren en ik woon in een flat...

geweldig

geweldig goed bezorgt

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Pakje buiten in de regen achter gelaten omdat we niet thuis waren

Zie boven

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

M’n pakket is niet bezorgd of niet op het goede adres.

Pakket is niet bezorgd terwijl track &tracé beweert van wel

Bezorging veel te laat

Ze sturen zelfs een aflever bevestiging voor de volgende dag maar heb niks ontvangen. Wat ik haf besteld was een verjaardagscadeau van gisteren. Daar gaat m cadeau.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Jammer vroeger beter vooral snellere en betere site

Vroeger was het 1 druk op de knop om te retouneren. Nu kom ik via de “retourneer maak afspraak “ op 20 blz info over de samensmelting van uw bedrijf maar ik wil niet solliciteren ik wil gewoon mijn pakje retour laten ophalen :) Hoop dat dit een opstart probleem is want was altijd zo enorm blij juist omdat het geen tijd koste. Wens u veel succes en snel terug naar de oude fietskoerier top service !! Groet Elise Franken

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Pakket niet geleverd

Mijn pakket staat aangeven als geleverd op mijn adres. Dat terwijl ik gewoon aan het werk was dus het niet mogelijk is dat mijn pakket geleverd is. Ook staat er bij de webshop vermeld dat jullie het pakketje hebben geleverd op mijn adres. Dat op een vrijdag avond om 18:50 en jullie niet eens meer te bereiken zijn tot maandag. Ik dus geen flauw idee heb waar mijn pakket is en er al een dag naar aan het rondvragen ben en zoeken!

Pakket niet afgeleverd

Pakket status staat op afgeleverd, niks ontvangen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Bezorgd maar niet op mijn adres en pakket is weg…

Bezorgd maar niet op mijn adres en pakket is weg…

Pakje ontvangen

In pakje is ontvangen, maar ik had er geen weet van. Er is niet aangebeld, maar gewoon door de brievenbus gedaan. Ik ben er speciaal voor thuisgebleven omdat er niet bij vermeld was dat het om een brievenbus pakje ging. Jammer. Wel blij dat het binnen is.... Waarvoor dank.

Goed bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Je zegt niet wat je doet, en je doet niet wat je zegt

Je geeft bericht van je komst, en dan s nachts om 12.30 een bericht vandaag gaat niet lukken we komen morgen. Niet ***len maar poetsen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

supersnel gebracht

Ik bestel al niet graag, maar als iemand dan in de regen in de avond je pakje komt brengen, voel je je extra schuldig. Maar hij zei opgewekt: dit is mijn werk!

Tevreden

Super ! Aardige koerier en keurig op tijd !

What the f**k?

We were not at home, LP worth 120eur was left just in front of the door, in rain. Luckily we came back 30 min after delivery.

Super!

Netjes op tijd, goede communicatie en een aardige bezorger.