Gewoon leuk, en vriendelijk
Uitstekende track en trace, snelle bezorging.
Alles is goed
Vriendelijke bezorger en het pakketje is netjes op tijd afgeleverd.
Mooi op tijd geleverd, verpakking onbeschadigd. Vriendelijke koerier
Aardige koerier en mooi op tijd, beter dan postnl en DHL.
Er was aangegeven dat er vertraging zou zijn kn de bezorging dus ik dacht dat komt morgen pad maar was gewoon op de geplande dag binnen. Keurig afgeleverd
Aflever bericht ontvangen, geen pakket ontvangen. Aflever adres is een winkel pand, moeilijk te missen maar als je wilt navragen is klantenservice niet bereikbaar.
Hoi Patrick, Je geeft aan dat we slecht bereikbaar zijn. Wist je dat we naast Whatsapp ook per telefoon en per e-mail bereikbaar zijn? We zitten iedere doordeweekse dag klaar met een team enthousiaste mensen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken.
Het pakket netjes afgeleverd. Het was echter maar goed dat er iemand thuis was want de melding was het wordt tussen 17.00 en 22.00 bezorgd "u krijgt nog een mail wanneer ze vertrekken". Het pakketje was er dus al om 11.28....
Hoi Jolanda, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak.
Heel bewonderenswaardig hoe een koerier dat op eigen kracht aflevert.
Ik heb een mail ontvangen dat mijn pakket gisteren bezorgd zou moeten zijn om 18:14. Ik ben ervoor thuis gebleven, maar ik heb geen pakket ontvangen. Waar is mijn pakket?
Hoi Laura, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
super snelle bezorging en chille communicatie!
On time, love
heel fijn
Aardig en snel
I was given an email saying my package was delivered but there was not any attempt at delivery made to me or my neighbors
Hi Ariel, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks!
Ik was eigenlijk niet op de hoogte dat mijn bestelling via fietskoerier zou komen, heb dit ook nog niet eerder meegemaakt, maar ben super tevreden. Super gaaf en goed concept! Fijn dan zara hier gebruik van maakt.
Wat een vlotte sportieve en sympathieke fietskoerier! Zij mag vaker mijn pakketjes bezorgen. Niet eerder zo'n prettige ervaring gehad. Zeer prettige uitstraling. Dat mogen meer koeriers van haar overnemen.
Bericht ontvangen dat pakket geleverd is maar er is niets geleverd. Wij zijn beide de hele dag thuis geweest en er is niet aangebeld en ook niets in de brievenbus gedaan.
Hoi Inge, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Op tijd. Vriendelijke bezorger
Vriendelijk
Krijg bericht dat mijn pakket is bezorgd bij mij thuis. Er was niemand thuis. Dus waar is mijn pakket?
Goedemiddag, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik vind de bezorging door fietskoeriers heel prettig. Ze komen altijd in de avond en dan ben ik thuis van het werk. Bovendien geeft het me het gevoel dat ik beter bezig ben voor het milieu.
Ze heeft niet eens aangebeld. Gewoon me pakket op de trap gesmeten
Hoi Soraya, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]