Het mankeert niet aan jullie kant , alleen weer later dan verwacht.

Het probleem ligt aan de verzender, het duurt echt te lang! En als jullie dan ook nog vertraging hebben, ben ik daar dan ook niet gelukkig mee.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Keurig bezorgd ondanks natte weer

Heel fijn. Correcte jongedame die zelfs excuses aanbood dat ze zo laat was. Rond 20.30u terwijl ze tot 22u de tijd had..

Erg vriendelijk!

Vriendelijke meneer die het kwam brengen en het was keurig op tijd. Wel kreeg ik geen real time updates waar hij was. De eerste mail zei donderdag tussen 17:00 en 22:00 in. Toen ik door klikte zag ik vrijdag tussen 9:00 en 17:00. Toen ik op de app keek rond 11:00 was er geen update, maar de bezorger belde wel aan op dat moment. Beetje verwarrend.

Op tijd geleverd

Geleverd, je wordt netjes op de hoogte gehouden via mail, via track and trace kan je zien waar je pakket zich bevindt. Plus op de fiets gebracht, goed voor het milieu en gezond voor de bezorger.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

TrackAndTrace 1 grote leugen.

Via TrackAndTrace kon ik de aankomende bezorging volgen. 22/9 om 18.00u bezorgd, ik was helemaal niet thuis. 22/9 23.45u bericht dat er iets is misgegaan maar men komt 23/9 tussen 17.00u en 22.00u opnieuw bezorgen. 23/9 omstreeks 16.30u komt de overbuurman met de melding op 22/9 in de avond een pakket voor mij te hebben aangenomen. Nu staat in de TrackAndTrace dat mijn pakket op 23/9 om 15.33u is bezorgd.

Niet geleverd

Staat op bezorgd maar er is niets geleverd ook nergens een kaartje oid

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Op tijd en zeer vriendelijk

Enthousiaste bezorger, die ondanks de regen keurig op tijd kwam bezorgen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Heel goed idee op deze manier !

1e keer en een goede kennismaking. Mooi groen en mensen zien ook liever een fiets dan zo'n grote bus:)

Top!

Zware regenval en toch komen met een glimlach! Wat een topper! Ook de e-mails om je op de hoogte te houden wat er gebeurd is TOP!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Keurig binnen de tijd bezorgd door de koerier!

Hele keurig nette aardige jongeman die met de fiets in het slechte weer mijn pakket heeft bezorgd en ook nog naar boven heeft gebracht in ons appartementencomplex! Topperrrr!

Geen pakket ontvangen

Ik heb geen pakket ontvangen, terwijl doodleuk gedaan wordt van wel.

Rude courier, VERY late delivery

Courier was rude, behaving very loud at nearly 22 when all housemates were already sleeping.

• Would you recommend us? No
  • What is your experience about? Both. About delivery and customer service

Ze deden reuze hun best om fout adres goed te zetten.

Ik constateerde fouten in het afleveradres. Dit was zonder bellen niet goed gekomen, maar telefoniste regelde alles goed en pakket werd op tijd door vriendelijke, sportieve koerier bezorgd. Naast fietsen beklom hij ook nog 4 trappen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Begaan met het produkt en enthousiast

Uitstekend qua bezorgen, is het visite kaartje qua benaderen klant.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Door weer en wind keurig bezorgd!

Door weer en wind keurig in de avond bezorgd zoals vooraf aangekondigd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket netjes optijd bezorgd.

Respect voor de meid die mijn pakket in de stromende regen kwam bezorgen!

Blij mee

Geweldig mijn pakje is heel erg snel bezorgd kan niet beter . De koerier op de fiets heeft het keurig netjes bezorgd blij mee En was ook nog eens zeer vriendelijk .

Snelle bezorging!

Wat een snelle bezorging zeg! Vanochtend iets besteld en nu al binnen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De bezorger was aardig en nat geregend.

De track en trace werkte niet, vanuit de organisatie is er geen melding gekomen dat hij onderweg was en een bezorgtijd tot 22.00 uur maakt mij niet blij. Maar de bezorger was aardig en vriendelijk en drijfnat geregend.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Keurig op tijd

Vriendelijke bezorger en op tijd

Niet bezorgd

Het pakket is niet bezord

Was 2 dagen laat

Was twee dagen laat en geen e-mail toen ik niet thuis was

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vriendelijke bezorging en op tijd!

Wat een snelheid!

Ik vind dit top! In de ochtend besteld en s avonds in huis! (Al is dat niet per se mij wens, kan best wachten) Maar deze service en milieu vriendelijk zo snel, superwerk!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.