Zeer slecht.

Er wordt beweerd dat mijn bestelling zou zijn afgeleverd; maar dat is onwaar. Ik heb niets ontvangen.

Mooi op tijd

Mooie op tijd super bezorging vriendelijke jongen.

Goed bezorgd!

Ontvangen artikel zag er keurig verzorgd en duidelijk uit, bedankt hier voor, jullie hebben een goede eerste indruk achtergelaten.

Uitstekend en milieuvriendelijk!

Wat fijn dat er milieuvriendelijk wordt bezorgd en verder gewoon goed

Snel en goed op de hoogte gehouden

Kwam niks per fiets

Gewoon bezorgd met een bus van DHL

Heel bijzonder

Bezorgers op de fiets, ze zijn zo aardig! En wat een goed idee m.b.t. het milieu! Bedankt

Pakketje niet bezorgd

Mijn pakket zou bezorgd zijn in de brievenbus. Hier zit echter niks in

DHL heeft geleverd

en zij hebben het pakketje op de brievenbus aan de straat gezet ipv een aanbellen en afgeven. ik was gewoon thuis.

Teleurstellend!!!

Ik heb vanmorgen een lege envelop ontvangen. Niet blij mee☹️

Pakket is niet bezorgd

Pakket is niet bezorgd

Groen!

Goed zo

Top!

Top!

uiterst droevig

Er wordt afgelopen vrijdagavond gezegd dat ik niet thuis was met de olijke zin "da's pech U was weg", ha ha wat leuk, "luister wat ik zeg ik was NIET weg". Ik vermoed dat de bezorger om moest fietsen en derhalve dacht, dat zoekt mijn collega op maandag maar uit. Dit vermoeden wordt nog versterkt, door het feit dat het pakje maandagavond in de brievenbus te vinden was, dat had vrijdag dus ook gekund en niet met de smoes komen dat ik niet thuis was. Wat ik besteld had was ter verlichting van een pijnlijke pols, dankzij dit verhaal heb ik dus nog drie dagen langer last gehad en nog een dag langer (maandag)werk moeten verzuimen.

snelle bezorging

aardige bezorger

Ondanks de regen in goede orde ontvangen !

fantastisch

keurig op tijd en in goede staat ontvangen

Supersnel!!!

Is het boek echt per fietskoerier bezorgd? Helemaal vanuit Amsterdam naar Rotterdam? Nou, dan hoed af voor deze koerier. Ik ben hartstikke tevreden.

netjes afgeleverd

netjes afgeleverd , alles perfect in gepakt, snelle levering top

Blij verrast dat het per fietskoerier kwam!

Netjes op tijd brievenbuspakje binnen en nu lees ik tot mijn verrassing dat een fietskoerier helemaal naar Noord-Groningen is komen fietsen daarvoor. Top!

Leuk dat mijn boek per fiets zo snel is bezorgd!

fiets zo doorrrr....!

nogmaals: fiets zo doorrrr...!!

Goede wijn behoeft geen krans. Goede levertijd en goede leverdiscipline.

Mooi

Fantastisch pakket aan de deur Dank je

Pakket "bezorgd", maar geen idee waar

Mijn pakket zou thuis afgeleverd zijn, maar ik was niet thuis. Buren weten ook van niks, geen briefje, niks te zien in de track & trace. Bezorgtijden klopten ook niet, zou eerst donderdagavond worden, toen vrijdagavond, en vrijdagmiddag ineens "bezorgd" (waardoor ik dus ook niet thuis was)