Aardige bezorger én geen busje op de stoep (bij de buren)
Aardige en beleefde bezorger. Goed op de hoogte gehouden per mail.
Ik heb een pakketje van iemand anders gekregen, waar is mijn pakketje nu?
Hoi Dorien, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Gebracht zoals 2 dagen geleden is afgesproken. Fijn om de fiets te gebruiken voor bezorging. Ook goed voor milieu. TOP
Super concept en goed voor het milieu, altijd even vriendelijk
Superblij dat wat ik besteld heb, zo snel en zelfs in donker en in de regen door zo'n aardige bezorger is gebracht. Hoe kan je iemand blij maken? Zo dus. Dank!
Super netjes op tijd super stoer ook zo op de fiets zo door de regen .
Een van de weinige bezorgers die bezorgen tot aan de voordeur in een lastig appartementen complex!
Brings packages and smiles.
Wat een vrolijke ervaring
Heel vriendelijk
mijn samenvatting voor de uni is superlaat aangekomen
Hoi Diana, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Nobody rang and never received the package in spite of getting an email that it has been delivered.
Hi Katarina, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks!
Snelle bezorging.
Very reliable and on time as promised. Thank you Fietskoriers, successs!!!!!
Er is aangegeven dat mijn pakket bezorgd is bij de buren, op notabene mijn eigen huisnummer. Geen idee bij welke buren mijn pakketje geleverd is aangezien er ook geen kaartje in de brievenbus gedaan is. Daarnaast was het de bedoeling dat het pakket op een ander dagdeel (avond) geleverd zou worden, is helaas in de middag (bij een van de buren) bezorgd. Vlotte levering, maar ben er helaas niet positief over. Jammer dat ik nu zelf uit moet gaan zoeken bij welke buren mijn pakket geleverd is.
Hoi Koen, Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Pakket niet bezorgd.
Hoi Soroesj, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Pakket is niet bij mij afgeleverd, maar bij de buren. Terwijl ik gewoon thuis ben. Er is niet eens aangebeld.
Hoi Henriette, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Zwolle. Fijne dag!
Avondlevering op vrijdav werd ergens ruim na 22:00 geannuleerd, pakket kwam pas maandag zeiden ze. Werd vervolgens onaangekondigd zaterdag bezorgd en maandag kreeg ik een mail ‘uw pakket is zojuist bezorgd’. Nope.
Hoi Marissa, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Bericht 1: pakket wordt bezorgd op vrijdagavond maar pakket komt niet Bericht 2 op zaterdag: pakket is vertraagd komt op maandagavond Pakket wordt in de tt op zaterdag bezorgd bij de buren Van deze bezorging bij buren heb ik geen bericht ontvangen maar buurvrouw komt t zondagavond brengen Bericht 3 op maandagochtend: uw pakket is zojuist bij u afgeleverd ( pertinent onjuist dus) Kortom klopt niks van de communicatie
Hoi Tineke, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt.
Op tijd en super vriendelijk
ik vind dat het overdag bezorgd moet worden en niet s'avonds als het al donker is. het was dat ik iemand anders verwachte maar had anders de deur niet open gedaan dan had de bezorger dus voor niets aan de deur gestaan
Hoi Henk, Ik kan me voorstellen dat het laat is, maar met het grote aantal online bestelde pakketten proberen we tot uiterlijk 22.00 uur door te fietsen zodat iedereen zijn of haar pakket op tijd heeft. Fijn dat je het pakketje hebt ontvangen!
heb wat besteld en is niet afgeleverd zeggen wel dat ze zijn geweest ik was gewoon thuis en niks ontvangen
Hoi Emiel, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Mijn pakketje werd bij de buren bezorgd zonder iets aan me te melden of een bericht achtergelaten. Dat is niet professioneel.
Hoi Khouaja, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw online T&T pagina. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Fijne middag toegewenst!
Heb een week moeten wachten op m'n pakket. Vervolgens krijg ik berricht dat ze onderweg zijn en erna een berricht dat mijn pakket keurig netjes is afgeleverd. Het is punt is dat dat totaal niet het geval was. Niemand aangebelt, niks gehoord, buren wisten van niks. Ook geen briefje waar het pakket ligt of wat er loos is. Totaal geen communicatie, 40 euro in t water gegooid. Ik kies voortaan gewoon voor PostNL of DHL omdat ik daar elke keer m'n pakketje krijg binnen 2-3 dagen. Maakt mij niet uit dat het met een auto geleverd wordt, als dat betekend dat ik wèl mijn pakketje krijg mag die auto zoveel co2 uitstoten als tie wilt. Ik heb inmiddels mijn pakket opgegeven omdat zowel de afzender als Cycloon geen concreet antwoord/oplossing geeft. Slechte zaak.
Hoi Martin, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]