Beter voor het milieu als het om dit soort kleine pakjes gaat.
Mooi initiatief & de bezorger was ook nog vrolijk ondanks de regen.
Koerier was op de aangegeven tijd Pakket netjes ingepakt en heel aangekomen. Fijn dat er over het milieu wordt nagedacht.
Mooi optijd en mooi groen bezig! Top honderd punten!
The boy that brought my package handed it to me and said "sorry het is een beetje nat" and ran away before I could say anything. The box wasn't "een beetje nat" it was soaking wet. It was a gift full of clothing for my daughter. It was 300 euros worth of items and the ones in the bottom of the box were absolutely wet. The carton labels were destroyed. Luckily I don't have to change any items, but this is by far the most abusive shipping service I have ever gotten.
Hi Gabriela, That is certainly not the intention, my apologies that it is delivered this way. I immediately emailed the couriers in Katwijk aan Zee and attached this review. Thank you for taking the time to report this, it keeps us sharp and we learn from this. my apologies and have a nice day.
Zou het gisteren ontvangen krijg ik vandaag bericht uvwas niet thuis was ik wel heel de dag en avond ben gastouder dus heel de dag aan het oppassen gisteren regende het flink dus zou dat snappen dat er dan niemand door heen fiets maar ga dan niet liegen dat er niemand thuis was
Hoi Dorien, Daar lijkt inderdaad iets niet helemaal goed te gaan, onze excuses voor de verwarrende communicatie. Mocht je het fijn vinden dat we met je meekijken in het systeem, dan zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur op doordeweekse dagen via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Milieu vriendelijk, duurzaam en lokaal. En ook gewoon optijd, heel en een vriendelijke koerier!
Fijn zo n schone bezorging .
De fietskoeriers komen hun afspraken na. Bezorging altijd op tijd, aardige bezorgers en fietsen in een woonbuurt is veel prettiger dan al die bestelbusjes die door de straat scheuren.
Ik krijg een e-mail dat mijn pakket is bezorgd op mijn eigen adres om 20:40 uur. Ik ben de hele avond gewoon thuis geweest! Geen bezorger gezien of gehoord! Vervolgens bel ik de klantenservice, krijg ik te horen dat het systeem nog niet helemaal up to date is en dat zij zagen dat het pakketje bij mijn buren 1 deur verder is afgeleverd. Dus ik loop daar meteen heen, GEEN PAKKET geleverd. Ik bel WEER nr d klantenservice.. gaat ze een vermissing melding doen dat 3 werkdagen kan duren!
Hoi Mascha, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Deventer. Fijne dag!
Bezorger was beleefd en keurig binnen de tijd ondanks het verdrietige weer, respect! Mag post nl een voorbeeld aan nemen.
Fietskoerier heeft op de juiste tijd het pakketje netjes afgeleverd. Het zou door de brievenbus passen maar dat lukte toch niet. Even aangebeld en netjes afgegeven.
Fijn dat er geen uitlaatgassen gemoeid waren met de - snelle - bezorging.
Hallo, ik ben er blij met de lamp. Mooie Lamp. Werkt goed. Bedankt fietskoerier, dat je door regen en wind het pakketje op de fiets hebt gebracht. Als ik genoeg losgeld in huis had dan had ik wel een fooi gegeven. Mvg, E.J
Zojuist een mail ontvangen dat het pakket geleverd is. Hierin staan onze juiste adresgegevens. Heel raar en ik word er ongemakkelijk van omdat ik nu weer uit bed moet om dit te regelen. Ik had het liefst een -1 willen geven want de link naar jullie track en trace werkt ook niet en moest ik handmatig invullen. Normaal gesproken geen probleem, maar copy paste werkt ook niet vanwege de foutieve url die onder de gegevens staat. Graag hoor ik morgen, dinsdag 27 juli wat er hier misgaat. Dank en alsnog een prettige dag toegewenst, jij beste lezer kan hier natuurlijk ook niets aan doen.
Hoi Rielonka, Dat is vervelend om te horen. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Prima bezorging.
Ivm het late bezorgdtijdstip (21:53 uur)(belachelijk dat je dit niet kunt kiezen), een bezorginstructie doorgegeven.. mij mobiel bellen ipv aanbellen. Dit is helaas niet opgevolgd
Hoi Lin, Ik kan me voorstellen dat het laat is, maar met het grote aantal online bestelde pakketten proberen we tot uiterlijk 22.00 uur door te fietsen zodat iedereen zijn of haar pakket op tijd heeft. Vervelend om te horen dat er geen gehoor aan je doorgegeven instructies zijn gegeven, onze excuses! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Een fijne middag toegewenst.
sociaal
Snel en betrouwbaar
Wat snel en wat een aardige jongeman stond er aan de deur. Topper.
Super bezorging.
heb een pakketje besteld dus er staat tussen 17 en 22 wordt het bezorgd, het is 'bezorgd' maar niet bij mij en niet bij mijn buren! heel erg raar
Hoi Denise, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Leuk dat een bedrijf gebruik maakt van deze bezorgservice zonder dat vooraf aan te geven, maar er wordt alleen 's avonds en tot 22 uur bezorgd en je kunt als ontvanger niet aangeven dat je het dan liever de volgende dag zelf afhaalt bij een pakketpunt ergens in je omgeving. Ik wil 's avonds geen pakketbezorgers aan de deur, dat wordt je hier gewoon door de strot geduwd.
Hoi Gertje, Bedankt voor je review. Ik kan me voorstellen dat het laat is. We bezorgen tussen 17.00 en 22.00 uur, omdat we graag alle pakketten graag zo snel mogelijk bij de mensen willen afleveren. Fijne middag toegewenst!
Enorm tevreden :)
Aardige bezorger én geen busje op de stoep (bij de buren)