Keurig netjes bezorgd

Prima info van tevoren!

Snelle levering en milieuvriendelijk!! Top!

Netjes afgeleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Kwam m’n pakketje zelfs naar boven brengen!

Super snelle bezorging

Als werkende is de avond bezorging super. Geen gedoe dat ze je pakketje weer meenemen of ergens in de buurt droppen zonder een huisnummer door te geven. Ik wil niks anders meer.

Ellende

Helemaal frut, twee pakketjes waren vertraagd. Het adres gewijzigd omdat ze ook geen bezorging in t weekend kunnen doen. En dan de maandag 1 afleveren en 1 weer vertraagd. Hoe dan? Is dit echt zo duurzaam?

Correct afgeleverd

Wel lastig dat er zoveel speelruimte is, tussen 17.00 en 22.00 Gelukkig de volgende ochtend werd het snel bezorgd. Maar afhalen bij een bv natuurwinkel zou ik prettiger vinden

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Vlot afgehandeld

Goede geleiding via emails

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Gewoon een goede bezorging met een glimlach

Pakketje werd thuis bezorgd door aardige fietskoerier. Glimlach, 'fijne dag' en weer door. Prima dus.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Vertraging was netjes gemeld via de mail. Vriendelijke groet van de bezorger die me het pakketje hand tot hand overhandigde. En leuk gezicht zo een bakfiets ipv een bus

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geweldige bezorgers! Aardig en op tijd!

Heel goed dat de bezorging met de fiets gebracht worden! Daarbij aardige vriendelijke bezorgers!

Niet bij mij bezorgt

Verkeerd adres verwacht ik

Slecht

Op werk af laten leveren. Receptie was open. Maar pakket in de brievenbus gepropt. Verpakking kapot en nat van de regen omdat de helft uit de brievenbus hing.

netjes

Mijn pakketje is bezorgd via de fietskoerier. Netjes bezorgd. Via de mail ben ik op de hoogte gehouden over de route van mijn pakketje en het moment van uiteindelijke bezorging.

Niet oké

Mijn pakketje zou bezorgd zijn Maar ik heb niets ontvangen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Heel goed voor het milieu

Stond plots voor mijn deur kreeg eerst de melding dat mijn pakketje vertraagd was

Doorzetter in de regen!

We hadden een feestje. Ik stond druk af te wassen en te kletsen. Er stopte een fietskoerier, maar ik verwachtte geen pakje meer. Dit pakketje kwam namelijk uit China en had er een tijdje over gedaan. De muziek stond luid, dus we hoorden de bel niet. De arme fietskoerier bleef in de regen staan bellen, terwijl hij ons door het raam kon zien feesten, kletsen en afwassen. Uiteindelijk rende mijn zoon van zolder naar beneden om de deur te openen en mij op mijn kop te geven voor de kletsnatte koerier. Bedankt, aardige doorzetter!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Slecht zeggen dat iets bezorgd is terwijl dat niet zo is

Ik heb 1 pakket ontvangen. Ik krijg via fietskoerier door dat ik 2 pakketten ontvangen zou hebben. Dat is niet zo!!! Ik mis een groot pakket van de Zara!

Flitskoerier!

Koerier niet gezien, maar hij belde keurig aan en legde het pakket in de centrale hal neer. Had vast haast om bij andere klanten ook snel te leveren…! Prima bedrijf, groen en sociaal.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Duurzaam begrijp ik als je niet bezorgd.

Geven aan bezorgd op Dinsdag 27 september om 19:15 maar niets ontvangen. Zal mij benieuwen of mijn pakketje wat een brievenbuspakketje was nog boven water komt.

TOP

Respect voor de koerier met deze vreselijke weersomstandigheden. Toverde zelfs nog een glimlach op zijn gezicht bij het afleveren van het pakketje.

Pakket niet afgeleverd

Zojuist per mail bericht ontvangen dat mijn pakket is bezorgd, maar helaas hebben wij het niet ontvangen. Ook onze Ring videodeurbel heeft geen bezorger geregistreerd dus we willen graag weten waar het pakket gebleven is.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Aardige bezorger, doos (en inhoud) wel heel nat

Bezorging binnen het aangegeven tijdvak. Het tijdvak zelf (tot 22.00u) vind ik echt te laat. Moest wachten met naar bed gaan voor het pakketje. De doos was drijfnat aan de onderkant, en zo ook sommige kledingstukken in de doos.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Beetje nat maar gelukkig wel geleverd

De fietskoerier heeft t pakje naast het huis afgeleverd, zonder erover te bellen. Wel een veilige plek, maar niet droog. Ik vond t gelukkig op tijd, want een nacht in de regen was minder geweest. Handiger was een telefoontje geweest. Ben wel fan van fietskoerier als principe

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super vriendelijk en goed voor het milieu!

Toppers