Ik ben gewoon thuis! Er is geen bel gegaan en krijg vervolgens melding dat pakket is geleverd op mijn adres…. Hoe dan?
Hoi Yvonne, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Verpakking geheel in tact bezorgd, een schoon pakket. En op de tijd die aangaven.
Levering ws op tijd, verder nog geen ervaring met deze fietskoerier gehad.
Stipt op tijd! En superblij met milieuvriendelijke bezorging op de fiets!
Snel en vriendelijk
Op tijd geleverd en vriendelijk.
Maandag een kadootje besteld voor mijn nichtje die zaterdag jarig is. Dinsdag bericht dat er vertraging opgelopen is. Donderdag contact gelegd per app waarbij genoemd werd dat er binnen 1 of 2 uur een respons zou komen. Deze bleef uit waarna ik telefonisch contact gezocht heb. Het pakket lag in Breda en onduidelijk was waar het mis gegaan was. Ik zou per email spoedig meer horen. Inmiddels zijn we alweer bijna 24 hur verder en heb ik nog steeds niks gehoord. Morgen vieren we de verjaardag en ik kan haar niet het kado geven. Betreurenswaardig en slechte service.
Hoi Sarah, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Gouda. Fijne dag!
The delivery got delayed twice until I received the package
Hi Marta, Thanks for the review. I'm sorry to hear that your package is delivered with delay. I have made a note of it and will discuss this intern. Have a nice day!
Het is top geleverd echt onwijs snel!! Top als je ooit iets snel moet hebben voor een feestje.
Ja, bij de buren! Dus niet zoals jullie me vrolijk berichten bij mij. Blijkbaar is het lastig om bij een poort aan te bellen. Bij de buren (huis aan de straat) kost het minder tijd. Beetje jammer dit
Hoi Geesje, Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze excuses voor het verloop. Ik heb er een notitie van gemaakt en zal dit intern bespreken. Fijne middag!
Jullie geven aan mijn pakket gister om 20:46 bezorgd te hebben maar ik was niet thuis. Waar is mijn pakket? Groet Nina
Hoi Nina, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
…
Vriendelijke bezorger
Voor de tweede keer oprij halen jullie de beloofde bezorg deadline niet! Heb bij bedrijf van gekochte artikel klacht ingediend!!
Goedemiddag, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Pakketje is veel te laat geleverd omdat achteraf is gebleken dat de koerier het adres niet konden vinden en mij als klant een bericht stuurden dat er niemand thuis om het pakketje in ontvangst te nemen. Slechte kwaliteit bezorging!
Hoi René, Wat vervelend dat de bezorging van je pakket op deze manier is verlopen. Ik wil graag voor je uitzoeken hoe deze situatie is ontstaan. Onze medewerkers van de klantenservice willen je hier graag bij helpen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Snel betrouwbaar en duurzaam!!!
Gisteren kreeg ik de melding dat mijn pakket bezorgd zou worden. Dit was niet gelukt, wat ik kon begrijpen. Vandaag was een nieuwe poging, maar was ik 's avonds helaas niet thuis. Het pakket is vervolgens voor mijn voordeur geplaatst. Gelukkig stond hij er nog, maar dit had ook anders kunnen zijn.
Hoi Ellen, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Bedankt
Bericht dat pakket is bezorgd in de mailbox met juiste huisnummer maar niet geleverd. Na zoektocht blijkt het bij een van de buren te liggen. Geen bericht ontvangen waar het pakket werkelijk bezorgd is.
Hoi Erik, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Vervelend om te horen dat je zelf op zoek moest naar het pakket, uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het verloop! Fijn dat je het pakket inmiddels in handen hebt. Ik maak er een notitie van en stuur dit door naar de Fietskoeriers in Heerhugowaard. Fijne dag toegewenst.
Prima bezorgd
Mooi hoor. Bezorg8ng op tijd, in de avond, met de fiets.
Een supervrolijke en vriendelijke fietser en dat is fijn!!
Uitstekend geïnformeerd en bezorgd op beloofde tijd. Zeer tevreden mee.
Ik werd goed op de hoogte gehouden en de bestelling werd op tijd bezorgd door een uiterst vriendelijke bezorger!
Goed en correct bezorgd ,zoals het hoort.