Op het werk kreeg ik de melding dat een pakketje was bezorgt. Eenmaal thuis niets dus. Ook geen briefje dat het ergens anders is achter gelaten. Dus niet blij...
Hoi Linda, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Netjes bezorgt.
Super dat het via een fietskoerier word geleverd. Diegene was zeer vriendelijk.
While it is difficult to be too enthusiastic about delivery services, I was impressed that my item arrived by bicycle courier — a much more greener choice. I like it and would always opt for this if given a choice. And the courier arrived around 9 pm, after dark, with a courteous, polite manner and a smile. Why can’t we have more (all) deliveries like this?
Op dit moment zijn wij gesloten. Onze fitte fietskoeriers bezorgen niet in het weekend. Aanstaande maandag vanaf 9.00 uur staan we weer voor je klaar. Jammer genoeg kunnen we na het weekend je appje niet meer lezen. Stuur je ons dan even een nieuw appje? Tot dan! (dit is een automatisch bericht).
Hoi Stefania, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik juich het principe van fietskoeriers toe, milieubewust en duurzaam. Maar ik blijf altijd thuis voor elk pakketje, dus waarom alleen pakket voor de deur leggen en aanbellen? Waarom niet wachten tot ik deur open en pakket aan kan nemen?
Hoi Jiesta, Bedankt voor je review. Mocht het het geval zijn dat de fietskoerier je pakketje voor de deur legt en het pakketje onbeheerd achterblijft, zou je dan contact op willen nemen met de klantenservice? Fijne middag!
Fietsbezorging is een interessant alternatief zeker als het mensen een kans op werk geeft.
Zelfs eerder dan verwacht! Aardige fietser
Er staat pakket bezorgd, maar ik heb niks ontvangen
Hoi Eric, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Keurig op tijd bezorgd
Prima binnen de afgesproken tijd
ER STOND AFGELEVERD MAAR MIJN PAKKET ATOND GEWOON VOOR DE DEUR!!!!!!!!!!!!! DIT IS NIET DE BEDOELING IK HEB DAAR NIET VOOR GEKOZEN!!!!
Hoi Elif, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Op tijd, netjes en vriendelijk.
Prima, meer is niet te zeggen
Ik vroeg de koerier om het pakje beneden neer te leggen, net binnen het gebouw. Hij kwam toch naar de 2e etage gelopen.
Kon mijn telefoonnummer geven zodat ik tijdens honden uitlaten gebeld werd.Mocht worden neergezet
Heldere info over vertraging. Uiteindelijk ‘sportief’ op tijd afgeleverd.
Netjes op de hoogte gehouden
Een betere en duurzamere bezorging is er niet
Prima service!
Heb al vaker fietsbezorging gehad dus ben er heel erg tevreden mee.
Pakket netjes op tijd geleverd!
Men kon of het adres de 1e keer niet vinden of weet niet hoe in appartementencomplex aan te bellen dus ***lig berichtje troffen u niet thuis aan??? Bla bla
Hoi Ruud, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Pakket is ergens verkeerd afgeleverd.
Hoi Heidi, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]