Dikke prima

Nadat het de eerste keer fout ging, bezorger kon mijn adres niet vinden, heb ik met Cycloon contact gehad. De medewerkster zorgde ervoor dat de bezorger op de hoogte is gesteld dat hij mij even moet bellen. Dat heeft hij gedaan en met een paar aanwijzingen, kon hij mijn huis vinden en zijn mijn pakketjes keurig bezorgd. Vriendelijke student/bezorger!!

vriendelijk

vriendelijke koerier en correct

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Eerder bezorgd dan verwacht!

Had een mail gekregen dat het pakket vertraagd was maar is alsnog op beloofde datum bezorgd!

Nvt

Volgens afspraak bezorgd.

Bagger

Staat in de beschrijving dat het tussen 1812 word bezorgd. Verder geen andere tijd. Verder verklaart de mail dat het pakket bezorgd is maar ik heb niks

Goed!

Snel en geruisloze

Lekker op tijd en zonder draaiende motor

Top, snelle levering

De levering is snel en de pakketbezorger is aardig!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

pakket werd weer bijna voor de deur gedropt.

Pakket werd na 1x bellen voor de deur gedropt. Mijn moeder kwam net op tijd aan en heeft aangegeven dat ze niet wil dat het voor de deur wordt gegooid, maar dat ze het gewoon in de tuin, beschut kunnen achterlaten.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

keurig afgeleverd binnen de vooraf gemelde tijd

paste door de brievenbus. dus geen contact met de bezorger gehad

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Top service, aardige bezorger!

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Toppertje!

Toppertje!

Vriendelijk

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De levertijden passen niet bij mij

Omdat de levertijden (tussen 17.00 en 22.00 uur) niet bij mij passen heb ik al een aantal pakketten gemist. Het zou heel fijn zijn als jullie ook overdag zouden leveren en dat je daarbij een tijdslot in de ochtend, de middag of in de avond zou kunnen kiezen. Daarnaast zou een tweede verbetering zijn als je zou kunnen aangeven dat het pakket bij de buren bezorgd mag worden of dat het rond om het huis op een bepaalde plek gelegd mag worden. Zolang als dit niet geregeld is kan ik Cycloon helaas niet aanbevelen en zou ik voor een andere bezorgdienst kiezen. Ten slotte waardeer ik wel jullie duurzaamheid en sociale inzet.

Verkeerde bezorgdatum

Ondanks de bevestiging dat men op een andere dag zou bezorgen, is er op de oude aangekondigde dag geleverd bij de buren!

Vriendelijke bezorging.

Ondanks het vieze regenachtige weer, toch gewoon een vriendelijk gezicht aan de deur. Heel fijn en respect. Ga zo door!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima en geweldig. De wereld wordt er mooier en gezonder van!!

Het wekt mijn vertrouwen! Ik ben blij zulke jongelui op zo’n milieubewuste wijze aan het werk te zien!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Heldere communicatie. Geen greenwashing, dus echt op de fiets. Prima service.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Het pakket is helemaal nog niet bezorgd!

Het pakket is nog niet bezorgd!

Geen pakketje ontvangen

Mijn pakketje zou 26-10-2022 bezorgd worden.. in eens krijg ik een bericht met dat ie al is bezorgd.. ook heb ik bij de buren gevraagd die weten ook van niets af graag zou ik willen dat dit word opgelost en de des betreffende bezorger word gevraagd waar mijn pakketje is.. ook met de webwinkel heb ik hierover gebeld.. na 48 uur kunnen ze pas een onderzoek starten.. heel verwarrend dit en onduidelijke afpsraken ik ben zeer teleurgesteld

Niet aangekomen

Een van de twee pakketjes is niet aangekomen

Geen brievenbusbezorging

Er stond dat in niet thuis hoefde te zijn omdat het een brievenbuspakje was. Kom ik thuis, is het bij de buren bezorgd…

Op tijd bezorgd

Keurigevinfo en keurig op tijd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Zeer beleefde jong man.