Zojuist op onze ring deurbel een "brievenbus" pakketje aangeboden zien worden. Op dit moment net niet thuis, de bezorger loopt naar de buurman, hier ook geen succesvolle bezorging. Hierna loopt hij uit beeld, maar staat mijn pakket op bezorgd in het systeem. Er ligt geen briefje in mijn brievenbus en er staat bezorgd op ons adres!!!??? Waar is mijn pakketje???
Hoi Mandy, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
heel vervelend dat ik de hele vrijdag voor niets heb moeten wachten. maar nu hebben ze het gewoon bij de buren van nr7 afgegeven en is het goed gekomen
Hoi Marijke, Dat is vervelend om te horen, onze excuses voor het ongemak! Veel plezier met je pakketje, fijn dat je buren het hebben ontvangen.
Ondanks het weer ruim op tijd gekomen!
Met niet al te grote en zware pakketten is het prima te doen lijkt me om die per fiets te bezorgen. Geen CO-2 uitstoot en ook gezond werk voor mensen die geen rijbewijs hebben.
1 minpuntje was dat de bezorger vorige week vertraging had en jullie niet wisten wanneer het dan wel kwam
We waren een weekend weg, dus wilde pakket bij de buren laten bezorgen, alleen adres veranderen kon niet. Dus toen naar maandag laten zetten. Een van de onderdelen van het pakket is toch op vrijdag voor de deur gezet. En waar is het andere onderdeel? We wachten vandaag nog even af of dat alsnog bezorgd wordt.
Hoi Jan, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Fantastisch en klimaatneutraal bezorgd dat voelt fijn !
Geen klachten. Bezorging ging prima!
het was iets te laat geleverd, maar dat is omdat ik de verzendtijd niet goed heb gelezen. ik ga het vestje retouren omdat ik hem niet meer nodig heb (hij was voor een feestje) maar de bezorging was dus qua verzendtijd precies op tijd.
Er staat dat mijn pakket bezorgd is, echter heb ik niks ontvangen. Ik woon in appartementencomplex, dus mogelijk is het pakket aan een andere bewoner afgegeven. Ik heb geen bericht ontvangen met een huisnummer waar ik het op kan halen, dus heb geen idee waar mijn pakket is!
Hoi Annelot, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Zeer ontevreden, een mailtje krijgen dat het pakket bezorgd is. Nog afvragen waar dan, want volgens mij past het niet door de brievenbus…. De volgende dag pas thuis en dan blijkt dat het pakket voor de deur is gezet. Zichtbaar vanaf de straat, had zomaar meegenomen kunnen worden. Dat is volgens mij niet de definitie van een pakket bezorgen! Zeer, zeer slecht!
Hoi Anneke, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Rotterdam. Fijne dag!
Wij wonen met drie nummers 37 op een klein stukje, dus er wordt erg vaak verkeerd bezorgt. Ik snap dat het ingewikkeld is, dus misschien kunnen jullie hier iets mee.
Mijn pakket is niet bezorgd
Hoi Wesley, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Perfecte snelle bezorging. Het boek afgeleverd in goede staat. Informatie per email goed en accuraat.
Ben er zeer tevreden over
Ik zie de mail dat het pakket is bezorgd.Ik was niet eens thuis en het ligt niet in de voortuin.Waar is mijn pakket?
Hoi Isabelle, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Beter dan dit wordt het niet!
zeer prettig dat het in de avonduren is makkelijker te combineren met werk, dagelijks leven
Had achteraf spijt dat ik geen fooi heb gegeven aan de vriendelijke bezorger die in het koud fietsend mijn pakket heeft bezorgd.
Wordt door weer en wind d komen ze bezorgen en op de fiets en heel erg netjes
Op mij adres stond 80 maar de bezorgster keek naar een naam die klopte en belde aan op 80 n geweldig gedaan. Even haar fiets gestald te hebben ,en geduld van mijn kant kon ik haar toespreken via de fideofoon gewoon geweldig meedenkende medewerkers ,waren er maar meer zo.
Pakket was goed te volgen, levering conform keurig op tijd en heel.
Alleen jammer dat ik geen mail heb gezien wat betreft de levering het risico was dat ik niet thuis zou zijn
Per mail geïnformeerd over de bezorging en in de avonduren werd het al bezorgd. Respect voor de bezorger op de fiets die door weer en wind zijn werk doet!
Niets geleverd. Wel als zodanig aangegeven,
Hoi Elle, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]