Mijn pakket staat als afgeleverd maar is niet bezorgd
Hoi Tessa, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
De mail met bevestiging over het afleveren van het pakket is op 16;03 is met tijdstip 17:03 bevestigd. (Dus eerder is afgeleverd dan de bevestigings mIl) Ik heb het pakket niet ontvangen..... Wat nu? Mvg L. Huszar 06 51 258 549
Hoi Laszlo, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Het was een vriendelijke vrouw die Me pakket kwam bezorgen
Respect voor de fietskoeriers
Ik woon on tweede verdieping! Niet bij poort.
Hoi Mateusz, We willen je vragen om jouw ervaring opnieuw te formuleren, zodat we beter kunnen begrijpen wat hier mis is gegaan en we onze diensten kunnen verbeteren. Indien we voor je aan de slag kunnen gaan, zou je dan contact met ons willen opnemen? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Half in de brievenbus gedouwt waardoor nu een groot deel nat en verfrommeld is omdat t buiten regende. Zeer karig
Hoi Thalia, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt
Super snel.
Helemaal top en zo groen als gras, daar hou ik van.
Zit je thuis te wachten op je pakketje krijg je een mail dat het bezorgd is, echter niets ontvangen. Daar is het dan bezorgd????
Hoi Frits, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Prima: vanaf bestelling tot aflevering. Goede communicatie ook en zó snel geleverd.
Netjes op tijd bezorgd door vriendelijke fietser
Snel en efficient
Netjes bezorgd en erg vriendelijk. Prachtig initiatief om dit zo op de fiets te doen. Respect om ook te fietsen door weer en wind (Kan mijn dochter nog wat van leren)
Pakket door de brievenbus geperst
Hoi Antionet, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie.
Met een regelmatige update was het pakket goed te volgen. En lekker duurzaam met de fiets.
Verrassend om op deze milieu vriendelijke wijze een pakketje te mogen ontvangen van een enthousiaste bezorger!
Fijn dat jullie op de fiets komen maar ik vind het nog steeds niet fijn dat jullie zonder aan te bellen (ik was thuis) het pakketje (wat best wel duur was) gewoon in onze brievenbus doen waar iedereen bij kan. Misschien volgende keer aanbellen en als we niet open doen het pakketje bij de buren brengen?
Goedemiddag, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Wageningen en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst.
2 dagen te laat. Meer zeg ik er niet over.
Goedemiddag, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Slechte communicatie!
Hoi Paul, We willen je vragen om jouw ervaring opnieuw te formuleren, zodat we beter kunnen begrijpen wat hier mis is gegaan en we onze diensten kunnen verbeteren. Indien we voor je aan de slag kunnen gaan, zou je dan contact met ons willen opnemen? Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085-273 74 42 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Snel en klimaatvriendelijk bezorgd!
Lang wachten , slechte communicatie. Tot vier dagen op een rij niet bezorgd terwijl dit volgens mail en systeem wel Gebeurd zou moeten zijn . Toen nog een weekend ertussen waardoor pakket ( voor ons ) te laat voor gebruik bezorgd is . Erg jammer en frustrerend .
Hoi Marieke, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Bergen op Zoom. Mijn excuses voor de verwarrende communicatie.
Grote fan van Cycloon
Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.
Super snelle bezorging en ook heel goed op tijd!