Top service!
Zie boven.
nieuw, nooit van gehoord of gezien. werk zelf bij dhl......
Ieder pakje hoeft wat mij betreft niet meteen de volgende dag op de stoep te liggen, maar als men pretendeert een noodorder snel te leveren en dit vervolgens bijna een week later afgeeft,mmmm... Opvallend ook dat de track & trace dan keurig verschillende aankomsttijden in de locale hub aangeeft maakt het bijna hilarisch. Maar alles is voor verbetering vatbaar, dus hoop dat het voortaan goed gaat.
Hoi, ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Mijn pakket is bezorgd zonder aan te bellen. Ik woon in een flat en het pakket is gewoon op de verwarming gezet in de centrale hal vlakbij de buitendeur. Ik was gewoon thuis en in de e-mail stond dat de bezorgtijd tussen 17.00 en 22.00 uur zou zijn. Met fietskoeriers heb ik deze problemen nooit eerder gehad. Ze zetten dan altijd netjes het pakket in de lift naar 10 hoog. Ik bedoel het pakket heeft wel een waarde van meer dan €100 en iedereen kan het meenemen vanuit de hal. Vandaar deze klacht!
Hoi Jacqueline, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je in de hal heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Per ongeluk een oud adres als bezorgadres en men heeft enorm zijn best gedaan om het pakket elders te bezorgen
Keurige jongen die het pakket op tijd aflevert.
Nu ook nog geleverd, niet bij mij, geen idee waar dan wel.
Hoi Amber, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Zojuist pakketje ontvangen, wat net niet door brievenbus past. Toch geprobeerd waardoor het voor driekwart uitstak. Ik was gewoon thuis dus aanbellen had ook gekunt. Maar proppen lijkt me niet de bedoeling.
Hoi Debby, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt
Goed vriendelijk op tijd
Vraag of hij het op de trap wilde leggen maar hij gooide het gewoon op straat voor de deur in de regen waar iedereen het zo kon meenemen
Hoi Chita, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Had vorige week mijn pakket al moeten ontvangen en zit naar 6 dagen nog steeds te wachten elke dag word het weer verschoven
Hoi Wesley, Ik kan me helemaal voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Heel fijn dat jullie het "bestelde" per fiets bezorgd hebben. Het was er later dan verwacht maar dat vind ik geen probleem.
Werd per mail goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorging was gepland. Bezorger was vriendelijk en kwam binnen het tijdblok.
Pakket is perfect op tijd aangekomen. Binnen de aangegeven bezorgtijden. Per fiets is schone bezorging.
Vriendelijke bezorger.
Vriendelijk cervice
Hele aardige bezorger Netjes afgegeven Netjes optijd
De bezorger klopte wel erg hard op de deur wel kei hard
Netjes op aangegeven tijd geleverd
Ik heb een tijd doorgekregen dat mijn pakje tussen 17.00 en 22.00 bezorgd zou worden en verder niks. Was wel jammer. Uiteindelijk heeft de bezorger het pakje afgeven want blijkbaar kon hij niet in de brievenbus, dus achteraf maar goed dat ik thuis was. Bezorger was niks mis mee was heel aardig
Netjes op tijd en keurig geleverd
Prima bezorgd en op afgesproken tijd. Goed voor het milieu!
Meer dan een keer aanbellen. Hierdoor had ik de mogelijkheid om naar beneden te komen. Soms wordt er gebeld en je het niet afrennen :)
Wat een lieve ,aardige jongen. Verl resoect voor deze mensen