Bij ontvangst was de doos al een keer geopend
Hoi Marijn, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik heb deze middag contact gehad met de klantenservice van h&m om aan te geven dat mijn pakket al meer dan 2 weken op zich laat wachten wachten de bezorging al 5 keer is uitgesteld. Zij vond dit veel te lang duren en heeft de bestelling geannuleerd. Ik mag binnen 2 tot 5 dagen mijn geld retour verwachten en nu doet Cycloon alsof mijn bestelling zojuist toch bezorgd is wat niet het geval is? Ik hou niet zo van leugenaars......
Hoi Sanne, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Perfect kwalireet, heel mooie kleur. Ik ben echt verheugd.
De desbetreffende bezorger was ook duidelijk te herkennen, Heel tof! Goede zaak!
Bijzonder om even geen busje te zien maar een fietskoerier. Prima bezorging wel erg gehaast maar dat is niet heel erg hoor.
het bestelde werd bezorgd conform de track en trace gegevens dus op de genoemde datum en binnen het gestelde tijdsbestek.
Ik heb gisteren iets besteld dat de volgende dag bezorgd zou worden door fietskoerier.nl. In de mail stond de track en trace en de mededeling van de betreffende winkel dat ik in de middag een mail zou ontvangen van fietskoerier.nl, zodat ik het pakketje kon volgen. Ik heb geen mail ontvangen en nog erger ook niet het pakketje. De winkel doet op haar website de belofte dat alles voor 22 uur besteld, de volgende dag wordt bezorgd, maar dat heeft fietskoerier niet waar kunnen maken. Ik weet nog steeds niet of en zoja wanneer het pakketje wel bezorgd wordt.
Hoi Fleur, Ik kan me voorstellen dat dat hartstikke vervelend is. Allereerst mijn excuses dat je zo lang hebt moeten wachten. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met de klantenservice en je T&T code aan ons door te geven, dan ga ik onderzoeken waarom het zo lang heeft geduurd en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Alvast bedankt voor de moeite. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur. Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Alles volgens afspraak geleverd
Ik heb mijn pakket niet ontvangen
Hoi Martine, Wat vervelend dat er verwarring is ontstaan over het bezorgen van je pakket. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Onze medewerkers zijn iedere dag van 09.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Dit kan via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Mijn bestelling is niet goed bezorgd. In ieder geval niet bij ons terwijl wij gewoon THUIS zijn
Hoi Jan, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Minder snel. En minder vervuilend. Minder ongeduld. Minder sjachrijn. Heel goed dus.
perfect
Neetjes op tijd gekomen
In de regen en toch service
Snel bezorgd de bezorger was erg vriendelijk
Ik geef aan dat er gebeld moet worden Ivm dat de bel uitstaat. Maar ipv dat te doen wordt er op de deur gehamerd.
Hoi Laura, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik heb er een notitie van gemaakt. Fijne middag toegewenst!
Werd snel bezorgd.
Fijn op tijd bezorgd
Correcte informatie en op basis hiervan is de bestelling keurig bezorgd op het afgesproken tijdstip!!
Zeer klantvriendelijk, goede communicatie.
Aardige mijnheer die het pakketje afleverde!
Op tijd!