Optijd aangekomen helaas wel nat door de regen maar daar kan weinig aan gedaan worden
Fijn. Dat het op deze manier gezorgd kan worden.
Slechte bezorging.
Hoi Jeroen, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket zo bij jou bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
De bezorger was erg vriendelijk en bezorging ging perfect. Enige minpunt is dat in de regen, zoals vandaag, het pakketje helemaal nat aankomt. Kan de bezorger niks aan doen dus neem het niemand wat kwalijk maar misschien dat hier een oplossing voor te vinden is in de toekomst! :)
Heb een pakketje besteld bij een milieubewuste website die het vervolgens ook mileubewust met de fiets opstuurt. Het pakketje werd op tijd en zonder problemen bezorgd.
Keurig op tijd en goede communicatie via e-mail.
De bestelling was zeer snel geleverd en als alle keren dat Cycloon iets komt bezorgen, is het uitstekend. Vriendelijke bezorgers kortom helemaal prima!
Op tijd en vriendelijk.
Nu is mijn pakketje bij iemand anders afgeleverd denk ik . Want ik was niet thuis, de meneer stond voor de deur met mijn ring bel gezien maar waar heeft hij hem gebracht. Jullie berichten dit ook niet. Moet ik dan al mijn buren langs om te vragen waar het is
Hoi Tineke, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
bezorging goed, vriendelijke bezorger.
Friendly and reliable service.
Adreswijziging kon zonder probleem en prima binnen de tijd bezorgd.
Ik waardeer het werk en vind het lief dat er goed word bezorgd maar aub niet om 22u in de avond.
Hoi Julia, Ik kan me voorstellen dat het laat is, maar met het grote aantal online bestelde pakketten proberen we tot uiterlijk 22.00 uur door te fietsen zodat iedereen zijn of haar pakket op tijd heeft.
Toen de pakketbezorger voor de deur stond was er niemand thuis. In plaats van het mee terug nemen, bij een pakketpunt achter gelaten of bij de buren proberen heeft hij het buiten op de grond voor de deur laten liggen. Dit is aan een drukke straat vlakbij het trottoir. Belachelijk!
Hoi Sven, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je heeft bezorgd en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Verkeerd pakket in de bus. Naam, adres of postcode leken er niet eens op.
Hoi Mariken, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik kende het bedrijf nog niet en meestal komen bedrijven met een busje. Bezorger op de fiets is een mooi idee.
Levering conform afspraak
Pakket is niet naar boven gebracht.
Hoi Hamza, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Amsterdam. Fijne dag!
Niet op goede adres geleverd
Goedemiddag, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Is vriendelijk en beleeft En best een snele levering Ben erg tevreden
Snel duurzaam en de bezorger heel vriendelijk.
Ik ben boven met mijn zoontje en dochtertje van 10 weken ben ze op bed aan t leggen. Meneer belt aan ( ik kan niet ineens naar beneden rennen) 1 min later bonst hij keihard op het raam! Mn kinderen schrikken ik pak mn baby en loop naar beneden. Meneer schreeuwt dat hij een pakketje heeft en wil het door de brievenbus proppen vervolgens gooit hij t neer op de grond. En gaat dan ook nog eens vanuit de overkant schreeuwen dat het mijn laatste kans is om het aan te nemen. PARDON! Ik leg mn baby in bed en loop naar beneden om het pakketje te pakken staat Meneer voor mn deur ik leg hem uit dat we schrikken van zijn gebons maar hij praat en schreeuwt en anders had ik het maar op t raam moeten aangeven dat ik een baby heb. Als hij goed had gekeken zag hij een enorme sticker met daarop de naam van mijn dochter. Wat n vent... echt belachelijk!
Hoi Iris, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Niet nodig!
Hoi Hazel, Wat vervelend dat de bezorging van je pakket op deze manier is verlopen. Ik wil graag voor je uitzoeken hoe deze situatie is ontstaan. Onze medewerkers van de klantenservice willen je hier graag bij helpen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Fantastische ervaring met de fietskoerier, De bezorger was een nette aardige en vriendelijke koerier, Dit is toch een bijzonder prettige ervaring.
Op de afgesproken tijd aan de deur afgeleverd. Was niet gemakkelijk voor de bezorger, want de straat ligt overal open.