Optijd aangekomen helaas wel nat door de regen maar daar kan weinig aan gedaan worden

Superfijn.

Fijn. Dat het op deze manier gezorgd kan worden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Aanbellen en het pakket in de brievenbus proppen, terwijl de deur open wordt gedaan.

Slechte bezorging.

Vriendelijke bezorger/Goede dienst

De bezorger was erg vriendelijk en bezorging ging perfect. Enige minpunt is dat in de regen, zoals vandaag, het pakketje helemaal nat aankomt. Kan de bezorger niks aan doen dus neem het niemand wat kwalijk maar misschien dat hier een oplossing voor te vinden is in de toekomst! :)

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakketje kwam zonder problemen en zelfs zonder vieze uitstoot

Heb een pakketje besteld bij een milieubewuste website die het vervolgens ook mileubewust met de fiets opstuurt. Het pakketje werd op tijd en zonder problemen bezorgd.

Keurig op tijd.

Keurig op tijd en goede communicatie via e-mail.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Snelle correcte bezorging als altijd

De bestelling was zeer snel geleverd en als alle keren dat Cycloon iets komt bezorgen, is het uitstekend. Vriendelijke bezorgers kortom helemaal prima!

Super bedankt

Op tijd en vriendelijk.

Slecht

Nu is mijn pakketje bij iemand anders afgeleverd denk ik . Want ik was niet thuis, de meneer stond voor de deur met mijn ring bel gezien maar waar heeft hij hem gebracht. Jullie berichten dit ook niet. Moet ik dan al mijn buren langs om te vragen waar het is

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

bezorging keurig verzorgd

bezorging goed, vriendelijke bezorger.

Delivered as per scheduled

Friendly and reliable service.

• Would you recommend us? Yes
  • What is your experience about? Delivery of Cycloon

Keurig

Adreswijziging kon zonder probleem en prima binnen de tijd bezorgd.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Veels te laat in de avond.

Ik waardeer het werk en vind het lief dat er goed word bezorgd maar aub niet om 22u in de avond.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket is buiten op de grond achter gelaten

Toen de pakketbezorger voor de deur stond was er niemand thuis. In plaats van het mee terug nemen, bij een pakketpunt achter gelaten of bij de buren proberen heeft hij het buiten op de grond voor de deur laten liggen. Dit is aan een drukke straat vlakbij het trottoir. Belachelijk!

Verkeerd pakketje

Verkeerd pakket in de bus. Naam, adres of postcode leken er niet eens op.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Tof dat het op de fiets bezorgd wordt.

Ik kende het bedrijf nog niet en meestal komen bedrijven met een busje. Bezorger op de fiets is een mooi idee.

Levering conform afspraak

Slecht

Pakket is niet naar boven gebracht.

Niet goed

Niet op goede adres geleverd

Heel prettig

Is vriendelijk en beleeft En best een snele levering Ben erg tevreden

Heel goed

Snel duurzaam en de bezorger heel vriendelijk.

Belachelijk

Ik ben boven met mijn zoontje en dochtertje van 10 weken ben ze op bed aan t leggen. Meneer belt aan ( ik kan niet ineens naar beneden rennen) 1 min later bonst hij keihard op het raam! Mn kinderen schrikken ik pak mn baby en loop naar beneden. Meneer schreeuwt dat hij een pakketje heeft en wil het door de brievenbus proppen vervolgens gooit hij t neer op de grond. En gaat dan ook nog eens vanuit de overkant schreeuwen dat het mijn laatste kans is om het aan te nemen. PARDON! Ik leg mn baby in bed en loop naar beneden om het pakketje te pakken staat Meneer voor mn deur ik leg hem uit dat we schrikken van zijn gebons maar hij praat en schreeuwt en anders had ik het maar op t raam moeten aangeven dat ik een baby heb. Als hij goed had gekeken zag hij een enorme sticker met daarop de naam van mijn dochter. Wat n vent... echt belachelijk!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik ben gewoon thuis, waarom bezorgen jullie dan bij de buren?!

Niet nodig!

Perfecte levering !!

Fantastische ervaring met de fietskoerier, De bezorger was een nette aardige en vriendelijke koerier, Dit is toch een bijzonder prettige ervaring.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Prima aan de deur bezorgd

Op de afgesproken tijd aan de deur afgeleverd. Was niet gemakkelijk voor de bezorger, want de straat ligt overal open.