Snelle en vriendelijke service!
Perfect op tijd, keurig allemaal en goed voor milieu!
Ondanks het hondenweer, het regende pijpenstelen, keurig binnen het vooraf afgesproken tijdvak afgeleverd. Ik had i.v.m. het slechte weer met de bezorger te doen die, ondanks een nat pak, het pakketje uiterst vriendelijk overhandigde.
Echt respect voor die koeriers die moeten fietsen . En bedankt voor de snelle levering.
Op tijd bezorgt Alles naar wens vriendelijke bezorger.
Het was een brievenbus pakket, maar niet helemaal doorgestoken dus hing half uit de brievenbus
Hoi Renate, dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Leiden.
De bezorgtijd wordt niet waargemaakt, vervolgens moet ik bellen met de opdrachtgever die mij kan vertellen wanneer de zending alsnog wordt geleverd. Ook dat tijdstip wordt veranderd zodat ik niet thuis ben op het moment dat de fietskoerier er is. Ik krijg vervolgens bericht dat het pakket is afgeleverd bij de buren maar er wordt geen huisnummer genoemd.
Goede avond Marietta, wat vervelend dat de bezorging van je pakket op deze manier is verlopen. Ik wil graag voor je uitzoeken hoe deze situatie is ontstaan en waar jou pakket bezorgd is. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Beste, ik zou graag willen weten op welke adres mijn paketje bezorgd is. Ik heb vandaag een mail gekregen dat het op mijn Andrews afgeleverd is maar dat is onmogelijk aangezien ik tot 18 uur heb gewerkt. Graag hoor ik van jullie waar mijn pakketje naar toe is gegaan. Tanja Nikolic Van slingelandstraat 20 Katwijk 0624302223
Hoi Tanja, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Mooi op tijd, vriendelijke bezorger
Vriendelijk en op tijd
Zelfs tot mijn eigen voordeur, de trap op 1 hoog.
Kalender zit niet in de brievenbus en is niet bezorgd
Hoi Cramer, wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Nette bezorger Parkeerde fiets netjes Praatte beleefd !
Met de fiets, keurig op tijd, beleefd en vriendelijk!
The parcel was delivered in time
Niet erg goed. Er is niet aangebeld en het pakket is zomaar aan de weg gezet onder de brievenbus het regende en heeft daar de hele nacht gestaan en het had gewoon mee genomen kunnen worden
Hoi Julia, dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Niets op aan te merken, gewoon goed dus!
Snel en milieu vriendelijk
Echt veel fijner een fitte fietskoerier voor deur ipv een grote bestelbus die blijft stationair draaien als de bezorger je pakketje bezorgd.
Snel en netjes geleverd
De levering is perfect. Maar misschien beter met een gesloten bak fiets wand mijn jas is in een doorweekte doos bezorgd en de doos was zo nat dat hij uit elkaar valt waardoor de jas ook vochtig is geworden. De bezorger betreft geen blaam hij heeft zijn best gedaan om het droog te houden.
Goed vest voor mijn vrouw.
Keurig netjes
Bevestigingsmail gehad dat pakket afgeleverdis, maar er is niets afgeleverd
Hoi Madelon, heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Heel goed ! En nog eerder bezorgt ook!