punctueel en zeer vriendelijk

woon op 1 hoog met been in gips, bezorger alle begrip en bracht het naar boven! dank!

Bezorgd? Waar? Wie?

Pakket staat op bezorgd. Maar ondertussen heb ik geen pakket. En met wie kan ik contact nemen niet Cycloon. waardeloos bedrijf zover.

Geweldig wat jullie doen per fiets

Super service vriendelijke bezorgers ga zo door jullie mvg remco

Op tijd en met zorg bezorgd.

Op tijd en met zorg bezorgd.

goed bezorgd op de afgesproken tijd.

Milieubewust altijd goed!

Alleen jammer dat tijdvlak zo groot is 17-22u zou bezorger dan graag kunnen volgen zodat ik weet Waneer ik echt thuis moet zijn! Vriendelijke jongeman.

Goede service maar m’n brievenbus is vaak te klein

Mijn brievenbus is te klein voor sommige pakketjes :( Als ik dit nou ergens aan kom geven

Nette verzorging, keurig op de hoogte gehouden!

Keurig op tijd, en netjes bezorgd! Helemaal top!

Pakket niet bezorgd op adres. Wel bericht. Geen idee waar het is.

Zie in de omschrijving. Waardeloos, deze bezorging.

Fijn dat bezorgen ook sociaal en groen kan!

Afgeleverd door een heel aardige meneer!

Binnen een dag bezorgd

Niets gedaan met de voorkeuren en bezorgdag aanpassen lukte niet

Het betreft een bedrijf en specifiek gevraagd om bezorging van ma tm do tussen 8 en 17.00, bij onze receptie op de 1e etage. Bezorgdatum werd desondanks een vrijdag. Het vervolgens aanpassen van de bezorgdatum en tijd via de track en trace werkte niet. Via chat en het contactformulier dit daarom nogmaals aangegeven. En tot op heden geen reactie op mijn reactie via het contactformulier. Uiteindelijk is het pakket toch geleverd op een vrijdag en beneden ergens in de centrale hal neergezet. Gelukkig stond het er maandag nog. Aanbevelen Ja/Nee kan ik na 1 ervaring nog niets over zeggen. Hopelijk volgende keer beter.

Snelle levering

Slecht en totaal niet over nagedacht

Pakket zou tussen 17.00 en 22.00 komen. Bellen ze om 22.55 uur aan, er moet gewerkt worden dus ik lag uiteraard al in bed. Vervolgens krijg ik een mail dat het pakket toch bezorgd is. Ik vertrouwde het niet dus ik ben toch gaan kijken. Lag het pakket (wat veel waard is) gewoon tegen de deur aan. Ik woon aan een drukke straat in een niet zo fijne wijk en als ik niet was gaan kijken, was het waarschijnlijk weggeweest.

Niet echt sociaal

Onnodig lang op de deurbel blijven drukken (kinderen sliepen net kon hij niet weten maar toch) pakketje lag al op de grond bij de deur en bezorger stond al bij z’n fiets. Beetje jammer en komt erg ongeduldig over. Het lag meer aan de bezorger dan aan de bezorgdienst. Een fietsend alternatief is erg goed en het pakketje was ook keurig op tijd.

Fantastisch op tijd bezorgd.Vriendelijke bezorgster.Ga zo door!!

Had er nog nooit van gehoord.Prima initiatief.

voor mij de meest betrouwbare bezorging ooit

Heel snel, duidelijke communicatie en uiterst vriendelijke en beleefde bezorgers

Vriendelijke bezorger

Op tijd en milieuvriendelijk

Erg knap en dapper op de fiets in het donker

Als altijd snel en vriendelijk

Toppers ! Kwamen ze de retour en ook maar weer halen ;)))))

Pakket wordt zonder aanbellen in de algemene gedumpt

Mijn pakket wordt zonder eerste aan te bellen op de begane grond in de algemene hal neergelegd, terwijl het adres op de 14e etage is. Er wordt daarbij niet aangegeven dat het daar is neergelegd, waardoor ik alle etages kon afzoeken naar mijn pakket. Ik was gewoon thuis, dus bij aanbellen had ik het pakket in ontvangst kunnen nemen. Jammer dit!

Klasse zoals jullie je werk uitstekend doen.

Prima werk geleverd.

Niks ontvangen

Waren thuis hele middag en avond , dus zgn om 19.11 iets hier afgeleverd hebben is puur een leugen.

De bezorger had het pakketje in mijn papierbak voor mijn huis gedaan!

Het zou fijn zijn als in ieder geval wordt medegedeeld dat het pakketje in de papierbak is gelegd. Indien ik dit niet had gezien dan had ik het pakketje nooit tussen het ander karton kunnen vinden.

Toppie maar een verwachte aankomsttijd met een spreiding van 3 ipv 5 uur zou wel beter zijn

Toppie maar spreiding aankomsttijd graag terugbrengen tot 3 uur ipv 5 uur