Niet in tijdvak uren ervoor

Komt niet in tijdvak maar uren eerder

Slecht!

Ik was niet thuis en nu is mijn pakket bezorgd staat er in de mail maar niet op mijn adres! Ik weet nu ook niet waar mijn pakket is. Gelukkig heb ik een ringbel en heb ik een kleine gedeelte kunnen zien en is hij hoogstwaarschijnlijk bij mijn buren 2 huizen verderop bezorgd. Dit weet ik nu nog niet omdat zij nu niet thuis zijn. Zeer slecht dus !!!

Super!

Topbezorging, netjes en op tijd

Niet best!

2 x op hetzelfde verkeerde adres staan en dan bij poging 3 in de ochtend komen terwijl was afgesproken tussen 17.00-22.00 omdat ik overdag nog even weg moest. Gelukkig was ik thuis. Klaarblijkelijk is voorafgaand aan de 2e poging de opmerking die door klantenservice in het systeem is gezet ook niet gelezen. Medewerkers klantenservice waren wel behulpzaam en meewerkend maar verder vind ik het heel slecht

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De bezorging was vriendelijk , de afzender deed er erg lang over om het pakket te bezorgen. Groetjes .

Altijd zooo vriendelijk!!

Mooi op tijd.. Attent.. Meedenkend Vriendelijk

?

Niet fijn als het zo laat bezord wordt Kreeg hier ook geen melding van

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

goed voor milieu en op tijd, bravo.

top

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Heldere communicatie, milieuvriendelijk en tijdige bezorging

Vandaag voor het eerst een pakket bij mij bezorgd door Cycloon. Ik ben er erg over te spreken. De communicatie via de mail was duidelijk. Het is milieuvriendelijker en veiliger dan al die dieselbusjes die door de straat rijden. Nou maar hopen dat de fietsbezorger een eerlijk loon krijgt voor al dat fietsen door weer en wind.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De fietskoeriers zijn top!

Goede ervaring, aardige koeriers en goede service.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Super goede en snelle ervaring

Super snel en goede berzorging

Pakket is niet bezorgd

Ik krijg een email dat mijn pakket is bezorgd vandaag om 20.33 uur, ik was gewoon thuis en niemand heeft aangebeld om mijn pakket te bezorgen. Heel vreemd, ik krijg ook niemand aan de lijn bij de klantenservice.

Levering op verkeerde adres

Ik ben gewoon thuis geweest de hele avond. De bezorging is op het verkeerde adres gedaan, op ong 150 meter van huis. De bezorger heeft niet de moeite genomen het juiste adres te vinden!!!! Ik woon namelijk niet in een flat.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Niet correct afgeleverd

Het pakket is beneden in de hal achtergelaten terwijl ik gewoon thuis ben

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Tot mijn verbazing werd mijn pakketje per fietskoerier bezorgd . Helemaal blij mee !!!

Helemaal super

Goede bezorging en aardige bezorger!

Ik heb niks ontvangen!!!

Ik krijg een mail dat de bestelling is afgeleverd maar ik heb niks ontvangen!!! Afzender Yun.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Netjes zoals ik van Cycloon gewent ben werk zelf voor Cycloonpost

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Bezorgd met geduld maar zonder glimlach

Bezorging was een dag later dan in eerste instantie gepland. Dit was lichtelijk verwarrend sinds ik hier geen mailtje voor had ontvangen maar ik begreep het toen ik de status pagina checkte. Bij de bezorging werd er netjes gewacht tot ik de deur open deed en werd mij het pakketje normaal aangegeven. Helaas leek de bezorger zich niet in een erg goede stemming te bevinden en hij zei alleen: “pakketje”. Ik hoop dat hij zich snel beter voelt.

Snelle levering

Alles prima verlopen. Pakketje zat netjes in de brievenbus zoals beloofd.

Geweldig blij mee

Leuke lamp heb me hier erg op verheugd Wat een gezellig ding Heel blij mee Een lieve groet van een blije Mary

Precies op tijd afgeleverd

Vriendelijke bezorger, vrolijk!