Komt niet in tijdvak maar uren eerder
Hoi Esme, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak.
Ik was niet thuis en nu is mijn pakket bezorgd staat er in de mail maar niet op mijn adres! Ik weet nu ook niet waar mijn pakket is. Gelukkig heb ik een ringbel en heb ik een kleine gedeelte kunnen zien en is hij hoogstwaarschijnlijk bij mijn buren 2 huizen verderop bezorgd. Dit weet ik nu nog niet omdat zij nu niet thuis zijn. Zeer slecht dus !!!
Hoi Patricia, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie. We willen graag dit ook terugkoppelen aan de fietskoerier. Zou je jouw FKS-code kunnen sturen? Alvast bedankt
Topbezorging, netjes en op tijd
2 x op hetzelfde verkeerde adres staan en dan bij poging 3 in de ochtend komen terwijl was afgesproken tussen 17.00-22.00 omdat ik overdag nog even weg moest. Gelukkig was ik thuis. Klaarblijkelijk is voorafgaand aan de 2e poging de opmerking die door klantenservice in het systeem is gezet ook niet gelezen. Medewerkers klantenservice waren wel behulpzaam en meewerkend maar verder vind ik het heel slecht
Hoi Danny, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat er iets niet goed ging met je adresgegevens. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak.
De bezorging was vriendelijk , de afzender deed er erg lang over om het pakket te bezorgen. Groetjes .
Mooi op tijd.. Attent.. Meedenkend Vriendelijk
Niet fijn als het zo laat bezord wordt Kreeg hier ook geen melding van
Hoi Natascha, Ik kan me voorstellen dat het laat is, maar met het grote aantal online bestelde pakketten proberen we tot uiterlijk 22.00 uur door te fietsen zodat iedereen zijn of haar pakket op tijd heeft.
top
Vandaag voor het eerst een pakket bij mij bezorgd door Cycloon. Ik ben er erg over te spreken. De communicatie via de mail was duidelijk. Het is milieuvriendelijker en veiliger dan al die dieselbusjes die door de straat rijden. Nou maar hopen dat de fietsbezorger een eerlijk loon krijgt voor al dat fietsen door weer en wind.
Goede ervaring, aardige koeriers en goede service.
Super snel en goede berzorging
Ik krijg een email dat mijn pakket is bezorgd vandaag om 20.33 uur, ik was gewoon thuis en niemand heeft aangebeld om mijn pakket te bezorgen. Heel vreemd, ik krijg ook niemand aan de lijn bij de klantenservice.
Hoi Jihane, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik ben gewoon thuis geweest de hele avond. De bezorging is op het verkeerde adres gedaan, op ong 150 meter van huis. De bezorger heeft niet de moeite genomen het juiste adres te vinden!!!! Ik woon namelijk niet in een flat.
Hoi Marcel, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Den Haag. Mijn excuses voor deze vervelende situatie.
Het pakket is beneden in de hal achtergelaten terwijl ik gewoon thuis ben
Hoi Bianca, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Tot mijn verbazing werd mijn pakketje per fietskoerier bezorgd . Helemaal blij mee !!!
Goede bezorging en aardige bezorger!
Ik krijg een mail dat de bestelling is afgeleverd maar ik heb niks ontvangen!!! Afzender Yun.
Hoi Sandra, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Netjes zoals ik van Cycloon gewent ben werk zelf voor Cycloonpost
Bezorging was een dag later dan in eerste instantie gepland. Dit was lichtelijk verwarrend sinds ik hier geen mailtje voor had ontvangen maar ik begreep het toen ik de status pagina checkte. Bij de bezorging werd er netjes gewacht tot ik de deur open deed en werd mij het pakketje normaal aangegeven. Helaas leek de bezorger zich niet in een erg goede stemming te bevinden en hij zei alleen: “pakketje”. Ik hoop dat hij zich snel beter voelt.
Alles prima verlopen. Pakketje zat netjes in de brievenbus zoals beloofd.
Leuke lamp heb me hier erg op verheugd Wat een gezellig ding Heel blij mee Een lieve groet van een blije Mary
Vriendelijke bezorger, vrolijk!