Deze dame is heel attent en aardig. Ze neemt tijd voor een praatje ondanks haar volle fietsbak.
De bezorging kon nog aangepast worden ivm oude adres. De bezorger kwam in het donker aan de deur, was vriendelijk en gaf netjes het pakket af. Hij had de tijd ipv snel weg te rennen zoals DHL bezorgers doen
Mijn pakket is nooit bezorgd ik heb bij Bever een klacht ingediend en wil dat dit helemaal wordt onderzocht anders doe ik aangifte bij de politie.
Hoi Marlene, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik ben tevreden over de bezorging.
Dag na bestelling binnen aangegeven tijdvak bezorgd. Fijn dat deze bezorgservice groen en duurzaam is.
Goed en betrouwbaar
Op zich is heeft Cycloon alles gedaan wat ze beloven. Een vriendelijke fietskoerier bezorgde mijn pakketje op de beloofde dag en midden in het toegezegde tijdvak. Wat ik alleen niet prettig vind, is dat Cycloon alleen 's avonds (tussen 17.00 en 22.00 uur) bezorgt en dan alleen op weekdagen (ma. tm vr). Ik vind het niet prettig om 's avonds nog open te doen voor een onbekende en op mijn eigen werkdagen vind ik 22.00 uur veel te laat, omdat ikzelf dan al in bed lig. Als ik van tevoren had geweten, dat de webshop, waar ik in het verleden al vaker iets had gekocht, was overgestapt op deze koeriersdienst, had ik waarschijnlijk mijn aankoop ergens anders gedaan. Dat heeft alleen te maken met het feit dat de bezorgtijden van Cycloon niet overeenkomen met mijn voorkeuren.
Eerst kreeg ik een enthousiaste mail dat mijn bestelling afgeleverd zou worden op donderdag. En vrijdag ontving ik een jubelende mail dat mijn bestelling op vrijdag afgeleverd was. Er is echter niets afgeleverd! Zelfs geen briefje dat mijn bestelling bij de buren ligt .....
Hoi Lies, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Fijn dat er in ieder geval in mijn gemeente geen auto aan te pas komt. 'n Vriendelijke bezorgster. Prima, geen aanmerkingen.
Waar is mijn pakketje?
Hoi Helee, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Thx voor het leveren aan de deur !!! Jullie waren het 1e bedrijf dat het aan de achterkant van het huis kwam leveren bij de deur boven ☺️
Zoals afgesproken......heel netjes bezorgd!
De bezorger was wat aan de late kant. Hij heeft netjes zijn excuses hiervoor aangeboden. En ik was blij dat mijn pakketje toch nog bezorgd is. Mijn complimenten voor alle fietskoeriers!
Helemaal goed
milieuvriendelijk en op tijd.
Heel ruim tijdvak en dan bij de buren bezorgen terwijl ik thuis was.
Hoi Anne, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is bezorgd. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Delft en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst.
Netjes op tijd bezorgd. Bezorger zag er “op de ring” verzorgd uit!
Ik vind het top, die fietskoeriers!
Krijg een mailtje dat mijn pakket is bezorgd maar ik was niet thuis. Geen briefje in de bus met uw pakket is bezorgd op nummer… Ook in het mailtje geen referentie waar het pakket is gebleven. Uiteindelijk op tracenummer gedrukt waar te lezen was op welk nummer mijn pakket was. Niet handig!
Hoi Mieke, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Gelukkig is je pakketje inmiddels terecht! Fijne dag toegewenst.
The driver was very apologetic, clearly knew it was a problem. But I'm sitting with a sopping wet box and clothes that are damp. Highly unprofessional. If I have to return them, I hope they won't reject the items due to damage.
Hi, Would you like to contact our customer service? Then we ask for your T&T code and we will find out for you asap. We are available every working day from 09:00 to 22:00. Please contact us on: Telephonenumber: 085-273 74 42 (Only WhatsApp) +31 6-14 43 51 93 Mail: [email protected] Thanks!
Moet nog in de brievenbus kijken
Fantastisch en verrassend en heel vriendelijk.
Na 3 dagen wachten en uitstellen van bezorgen, kreeg ik 'avonds bericht dat ze mij gemist hadden, dit is onmogelijk gezien ik thuis zorg draag voor mijn zieke vrouw. Er is dus altijd iemand aanwezig. Niet op tijd kunnen leveren is geen probleem, maar dan moet hier wel eerlijk over gedaan worden. Want zo zat ik woensdag zonder verjaardagscadeau van mijn kleinkind!
Hoi Ron, Ik kan me goed voorstellen dat dit heel vervelend is. We zullen deze review meteen doorsturen naar onze bezorgpartner in Leiden. Mijn excuses voor het verloop!
Ik kreeg gisteren een email dat mijn pakket bezorgd was, dus ik ga bij de buren rond vragen, maar niemand heeft hem ontvangen. Dan klik ik op de Tracking link in de email en er wordt aangegeven dat het vanmiddag bezorgd zal worden. Ergens in jullie systeem gaat er iets af en toe fout. Gr John
Hoi John, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak.