Niet geleverd
Het viel me tegen dat het pakket niet op de afgesproken tijd er was Maar door jullie is dat snel hersteld. Dank daarvoor.
Gewoon Prima
Het was een hele aardige meneer die vriendelijk bleef ondanks de regen waarin hij fietste. Daar kunnen andere bezorgdiensten nog wat van leren.
verkeerd afgeleverd 2x een mail erover gestuurd
Hoi Jacky, Je geeft aan dat we slecht bereikbaar zijn. Wist je dat we naast Whatsapp ook per telefoon en per e-mail bereikbaar zijn? We zitten iedere doordeweekse dag klaar met een team enthousiaste mensen om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.
Had nog nooit eerder van Cycloon gehoord Maar de bezorging was uitstekend
Aardige bezorger en goed op tijd
Meer dan dat wil je eigenlijk niet :)
Nou ja, op tijd… een paar uur te vroeg zelfs. En dat is dan misschien het enige minpuntje. Gelukkig was ik wel thuis.
Pakket in de brievenbus ontvangen.
Het pakket is niet bij mijn voordeur gebracht. Iedereen had het dus zo kunnen meenemen. Niet zo netjes. Wel snel geleverd, dat was fijn.
Hoi Sascha, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Leuk zo’n vrolijke bezorger op de fiets om je pakketje te bezorgen! Ik werd ook nog even netjes gebeld om te zeggen dat hij voor de deur stond! Super service!
Het pakketje werd op een avond bezorgd dat wij thuis waren. Geheel volgens aangegeven planning. Omdat het officieel een brievenbus pakketje was heeft de bezorger dit door de brievenbus proberen te bezorgen. Toen wij later in de gang kwamen was het pakketje bezorgd, maar was ook de hele tocht borstel afgebroken en de brievenbus kapot. Dan moet je heel hard duwen hoor om hard plastic te laten breken. De bezorger had ook gewoon aan kunnen bellen, de lichten waren aan en wij waren thuis.
Hoi Bianca, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Omdat ik op vakantie was heb ik mijn bezorgtijd gewijzigd. Echter blijkt het pakketje dagenlang voor mijn deur te hebben gelegen terwijl ik op vakantie was. Een oplettende buur heeft het in huis genomen. Iedereen had het mee kunnen nemen.
Hoi Peter, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik had aangegeven dat ze even belden, omdat wij niet thuis waren. Zo konden we afspreken dat het op een bepaalde plek neergelegd kon worden. Dit werd netjes gedaan. Erg fijn!
Dit is de tweede keer dat Cycloon een pakket bij mijn buren bezorgd maar niet laten bij welke buren??? Hoe moet ik mijn pakket nu traceren?
Hoi Bonnie, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Pakket besteld, niet bezorgd en terug gestuurd naar het bedrijf waar ik het pakket besteld had. Pakket opnieuw besteld, komt te laat aan. Eenmaal ''bezorgd'' krijg ik een mail dat ik mijn pakket ontvangen heb. Niks ontvangen, er is niet aangebeld en heb geen briefje in de brievenbus. Contact opgenomen met klantenservice, die mij vertellen hier achteraan te gaan (kan 3 dagen duren), duurt 2 dagen. Vervolgens krijg ik te horen dat het bij de buren is afgeleverd (waarom wordt mij niet gevraagd). Er wordt mij verteld dat ik de bel wel niet gehoord zal hebben. Ook wordt er verondersteld dat ik gefrustreerd ben, omdat ik vraag hoe dit komt. Al met al gewoon echt een hele slechte service, waarna ook brutale klantenservice.
Hoi Casper, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie.
Pakket is niet bezorgd en service is niet meer bereikbaar
Goedemiddag, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
super vriendelijke bezorger top service!
Vriendelijke bezorgers en netjes binnen het tijdvak bezorgd.
Altijd vriendelijke bezorgers
Krijgen bericht dat koerier voor dichte deur stond en pakket na het weekend opnieuw werd aangeboden. Zijn een winkel en op tijd van afleveren gewoon open!! Gelijk opgenomen, maar geen aanzet om die dag even opnieuw langs te komen. Hierdoor klant moeten bellen dat item niet aanwezig was en pas na het weekend haar artikel kon komen ophalen. Onze teleurgestelde klant voelt voor ons een gemiste kans. Blijkbaar delen julli mening delen niet. Ik wacht nog steeds op antwoord op mijn vraag hoe dit kan gebeuren. Vriendelijke groet, Colette WAAR Rotterdam
Zo'n klantvriendelijke en volledige berichtgeving over de afhandeling en bezorging van een pakket heb ik niet eerder gezien. De toonzetting ervan is ook erg goed, zakelijk en persoonlijk tegelijk.