Schoon!

Met de fiets is natuurlijk een hele mooie manier van bezorging!

Helemaal top!

Fijn dat bezorgen ook met een kleinere voetafdruk kan!

makkelijk bestellen en snel geleverd

Pakket werd in de hal beneden gedropt en niet bij mij appartement deur etage 5. 5e etage doorgegeven

Niet bij de deur afgeleverd

fijn die fiets

geweldig die fietskoerier, stukken beter dan al die auto' door de straat. Lekkere schone bezorging. Jammer dat het alleen het laatste stukje is en niet het hele traject.

Prima!

Pakketje goed aangekomen en prima ontvangen! Duurzaam groene bezorging. Top!

Snel en efficiënt

Er stond een keurige jongeman voor de deur. Pakketje afgegeven, en wenste me een fijne avond.

Dit is niet mijn adres

Ik snap niet waarom het pakket zo ver weg is geleverd. Dit zijn niet eens de buren?

Toppie!

Duidelijke communicatie (via track&trace) en snelle, schone (voor het milieu) bezorging. Wat wil een mens nog meer?!

Jullie zijn heel goed bezig, fietskoerier goed voor het milieu.

Ik word blij van de inzet van fiets koeriers,heel goed voor het milieu! Geen stinkende busjes door de straten, die ook verkeer belemmeren.

Mijn pakketje is niet binnengekomen, onduidelijk

Mijn pakketje zou tussen 17:00 en 22:00 binnenkomen. Ik had een mailtje ontvangen dat het binnen is gekomen, maar er was niet eens aangebeld en het lag niet in de brievenbus en ook niet bij de buren. De klantenservice is maar tot 17:00 bereikbaar, dus die kan ik ook niet bereiken. Dus nu heb ik geen idee waar mijn pakketje is.

De bezorgservice in Den Haag is top!

Vriendelijke jonge representatieve mensen bij Cycloon!

Zeer slecht

19 maart zou mijn pakket door Cycloon geleverd worden volgens de track and trace. Nu is deze de 19de niet geleverd en was de datum naar de 20ste veranderd. Echter kreeg ik de 20ste ander half uur na levertijd, de melding dat de koerier zijn ronde niet kon afmaken en de 21ste zou komen. De 21ste echter ook geen pakket mogen ontvangen. In de track en trace toen zelf de bezorgdatum naar 25 maart (vandaag) gezet. Nu zie ik bij de track en trace dat ze de bestelling niet aan de koerier konden meegeven en nu pas de 26ste wordt geleverd. Ik heb nu 5 avonden mijn plannen moeten verzetten omdat hun levertijd ook tussen 17:00 en 22:00 is wat een gigantische marge is. Ik heb zelf weinig vertrouwen er nog in dat het pakket geleverd gaat worden. Cycloon heeft geen klantenservice en alleen een hele slechte robot chat. Zij verwijzen terug naar de webshop terwijl zij de fouten maken en daardoor extra verzorgen voor de winkel. Als oproep aan alle webwinkels maak geen gebruik van Cycloon. Ik heb veel slechte bezorgingen meegemaakt maar dit is voor mij wel de meeste bijzondere ervaring allertijden. En nogmaals het feit dat zij geen klantenservice hebben is schandalig. Nu is het hopen dat mijn pakket ooit geleverd gaat worden, zonder dat ik iemand kan spreken over wat er gebeurd.

Zéér zorgvuldige bezorging

Mijn pakket is heel zorgvuldig afgeleverd

Fantastisch een nieuwe Fietsbroek bezorgd op de fiets!

Een nieuwe fietsbroek besteld bij Agu en zij bezorgen via een Fiets koerier van Cycloon. Voor het milieu zoveel beter/ schooner dan met een Auto. Heel Vriendelijke bezorger en binnen de afgesproken tijd gebracht. Ik bestel nooit iets via internet, maar kon nergens in de winkel een Fietsbroek dames 3/4 vinden. Nu hopen dat hij past…….

Snelle bezorging

Snelle bezorging en altijd vriendelijke bezorgers

Aardige fietskoerier, kleddernat geregend maar nog vrolijk

Ben gewoon thuis en hij gaat naar de buren

Slechte ervaringen, wij dieren gewoon aan tafel te eten En hij brengt get pakket naar de buren

Heel tevreden

Je wordt goed op de hoogte gehouden en super vriendelijke bezorger.

Wauw door de stromende regen en dan nog supervriendelijk 2 hoog komen

Fantastisch

Verkeerde pakketje

Er is een verkeerd pakket bezorgd.

Warm en hartelijk en op tijd

Altijd fijn de heldinnen en helden te zien aan de deur, weer of heen weer. De bezorging klopt altijd binnen het tijdsvenster.

Een aantal keer opgelicht

Jullie zeggen doodleuk dat mijn pakketje is binnengekomen en bezorgd, terwijl er niks is binnengekomen! Elke keer opnieuw vragen mensen ernaar om te kijken of het echt binnengekomen is en wat jullie ermee doen, Joost mag het weten! Als jullie echt eerlijk zeggen waar bij welke kant het aankomt en wie hem brengt, en hoe laat, hou je dan ook aan de afspraken en bedonder mensen niet altijd! Als jullie iets afgesproken hebben met Platomania, dat jullie mijn pakket meebrengen, wees eerlijk tegen mij! Met **********bendes bereiken mensen totaal niks meer!

netjes en op tijd

Goed hoor

Na thuiskomst gevonden op de vloer achter mijn voordeur in een gelukkig stevige verpakking. Alles in een prima staat.