excellent

snel, op tijd. ik merk steeds meer oneffenheden bij andere koeriersdiensten, bij Cycloon heb ik niets negatiefs te melden

Slordig

Afgeleverd bij verkeerd adres! 45a ipv 45. Slordig

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Adres verkeerd, niks ontvangen geen contact opgenomenn

Ondanks dat het adres goed stond ingevuld in mijn order bij No Label hebben jullie er een cijfer afgehaald. Daarop heb ik aangegeven mij te bellen. Ik ben niet gebeld en nu zou het pakket bezorgd zijn maar heb ik niks ontvangen.

Perfect!!

Perfect!!

Very satisfied

I appreciate the job of the cyclist ( delivery ) Package was nicely given without damaging! Very nice person !

Prima bezorging

Aanbellen

Bij de informatie stond dat het door de brievenbus past, en daar gaan we bij een bezorging na 20 uur ook van uit, ivm kleine slapende kinderen, echter de bezorger belde aan, waardoor nu onze zoon weer wakker is...

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes binnen de tijd. Stond bij past door de brievenbus maar bezorger nam toch de tijd om hem persoonlijk af te leveren door aan te bellen

Keurig en op tijd

Super service

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket was op tijd geleverd

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Echt een top service, en respect voor de mensen zo op de fiets zitten! En erg beter minder bestelbusjes in de straat!!!

Vriendelijke bezorgster

Op tijd bezorgd door een hele vriendelijke bezorgster

Een dag te vroeg.

Op zich prima maar had het dan aangegeven. Pakket is bij de buren geleverd terwijl wij thuis waren. Ondanks snel geleverd toch niet helemaal tevreden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Perfect op tijd en beleefde, aardige bezorger!

Vriendelijke bezorging

Bezorging zou dinsdag zijn maar is woensdag geworden, vandaar niet 5 sterren. Maar bezorgen was heel vriendelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden, dus vandaar toch 4,5 ster.

Keurig en netjes bezorgd

Al vaker d.m.v. Fiets koerier een bezorging gehad en altijd keurig en netjes afgeleverd. Zeer tevreden.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

te laat en niet aangebeld, terwijl we thuis waren!

Als je thuis bent en zit te wachten op de bestelling, terwijl je een briefje bij de bel hebt hangen; de lichten branden overal en dan het ding maar dumpen. Dank je wel, je lijkt DHL wel ook zo beroerd.

Super lief

Prima… ga zo door !!!

Product goed aangekomen en optijd. Zeer tevreden klant.

Daar wordt je blij van

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bezorging,de bezorger was keurig op tijd en heel erg vriendelijke en vrolijk ondanks het slechte weer .

Pakket niet ontvangen

In mijn mail staat dat mijn pakket geleverd is bij mijn thuis maar er is niemand thuis.. rondgevraagd bij de buren niemand heeft mijn pakket ook niks in de brievenbus! Alleen een bevestigings mail als bezorgd”

Vriendelijk met een glimlach

Vriendelijk met een glimlach

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

dag later gebracht, toen ik aan het werk was

erg jammer dat het niet op de afgesproken dag/avond gebracht is, want toen was ik vrij. Dag later gebracht toen ik aan het werk was, mail alsof het bij mij thuis afgegeven is, nee, geen briefje in de brievenbus dus ik kon 's avonds alle buren af. " Heeft u mijn pakketje "? bij de 3e was het raak. verder oké.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prima en meer dan optijd! Goed gedaan. Blij mee.