Keurig op tijd, vriendelijke bezorger!
Heel goed. Naar tevredenheid
Op tijd geleverd, vriendelijke koerier.
Altijd correcte en tijdige bezorging en vriendelijke bezorgers.
Pakketje zou vrijdag al bezorgd moeten worden! vervolgens word het zondag bezorgd om 19:21.hopelijk gaat dit bedrijf snel failliet! En word voortaan de pakketjes gewoon bezorgd door dhl of post nl. (Maar wat verwacht je dit bedrijf heeft alleen maar slechte reviews!!
Hoi Jeffrey, Bedankt voor je bericht. Als we veel pakketten hebben, proberen we de pakketten soms ook overdag af te leveren als we in de buurt van uw huis zijn. Dit om verdere vertragingen te voorkomen. Maar ik kan me voorstellen dat het verwarrend is, mijn excuses voor het ongemak.
Pakket word aangemeld door Bever sport en bezorgmoment staat op vrijdagavond 17:00-22:00. We hadden er belang bij dus zorgde we dat wij thuis waren. Vervolgens geen bezorging of communicatie… dag erna zie ik dat er vertraging was en het nieuwe bezorgmoment naar maandagavond gaat. Toen lukte het wel. Ik zou als ik Bever sport een andere vervoerder kiezen met meer zekerheid.
Hoi Geert, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie.
Alhoewel het wat later op de avond was, is het pakketje netjes op tijd afgeleverd !
Zou vrijdags geleverd worden maar zaterdags geleverd,vrijdags zeer laat een melding dat het de volgend er dag komt ,de melding kwam na 22.00 uur
Hoi Leo, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Groningen. Fijne dag!
3 avonden op rij werd vermeld dat het pakket zou komen. Op de 3e dag was ik thuis en kreeg ik een bevestigingsmail dat het bezorgd was. Pas 2 dagen later was het pakket terrecht, hij stond buiten, voor d'r voordeur van de buren.
Hoi Susan, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
geweldig initiatief!
Tot nu toe 2 keer een pakketje ontvangen door de brievenbus, maar in de winter om 10 uur iemand aan de bel te krijgen, heb ik twijfels.
netjes afgeleverd en binnen het tijdsblok
Snel geleverd en hele beleefde mensen. Top Bedankt.
prima!
Bezorgen volgens afgesproken tijd, pakket ophalen bij retour is goed geregeld, erg fijne service! Goed voor milieu.
Geen pakbon garantie ontvangen. Pakket is beschadigd
Hoi Wilma, Dat is heel vervelend om te lezen, allereerst mijn excuses voor deze vervelende situatie. Zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Dan kunnen we de situatie bespreken en kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Snelle service, duidelijke communicatie
Achterlijk bedrijf dat alleen door de weeks ‘s avonds bezorgd
Hoi Ron, Zo opgeteld kan ik me goed voorstellen dat je ontevreden bent over de bezorging van jouw pakketje. Bij deze dan ook onze excuses voor deze situatie.
Nette bezorging - beleefd, op tijd en nooit beschadigingen. Beste bezorgoptie wat mij betreft!
Keurig afgeleverd aardige bezorger
Prettig
Vriendelijke overhandiging van het pakketje
Na een lange dag fris en vrolijk je pakketje afleveren.
Erg vlot bezorgd, pakketje niet gekreukeld zoals wel eens bij andere bezorgdiensten gebeurd…
Spontane jongeman die minn pakket heeft afgeleverd. Hij overhandigde het pakket met fluwelen handschoenen bij wijze van spreken. Viel mij meteen op.