Goede service, vriendelijke bezorgers

Netjes en op tijd

Netjes aangeleverd en binnen het aangekondigde tijdslot.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Mooi op tijd en netjes geïnformeerd!

Niks op aan te merken. TOP!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Snelle levering met een glimlach

Mijn pakketje is snel geleverd door een vriendelijke bezorger. Ik vind het fijn dat ik iets terug kan doen voor de natuur, door een fietsbezorger in te zetten i.p.v. een pakketbezorger per auto.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mijn pakket FKS077WJDMX4G is niet bezorgd!

NVT

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Geweldig!

Goed en correct afgeleverd….top hoor !

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ik krijg een mail dat het bezorgd is maar heb niks ontvangen

Ik ontving een mail dat mijn pakket bezorgd is maar ik heb niks ontvangen. Ik was gewoon thuis en er is niet aangebeld. Gelukkig ook niks op de stoep gevonden. Vervolgens werkt de website van cycloon ook niet.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Jullie doen wat jullie beloven!

Snel en duurzame bezorging. Top!

Prima!

Op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger en, belangrijk vind ik, per fiets.

Waardeloos

Op eten zitten wachten maar de koerier heeft niet de moeite genomen om aan te bellen terwijl ik er gewoon was… meteen een onvolledig kaartje in de bus, waar niemand iets mee kan. Telefoon service gebeld: niet bereikbaar. App service geappt : na 3 dagen nog geen antwoord… waardelozer kan ik het me niet voorstellen !!! 1 ster omdat ik er geen 0 kon geven

Super super

Ben zo dik tevreden

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Fijn met de fiets maar geen ander bezorgadres gemeld

Was te laat met de video deurbel, op de mail werd gemeld dat het pakket was afgeleverd op mijn thuisadres maar dat was niet het geval. Pas bij navraag bij de buren bleek dat het elders bezorgd was.

Top!

Snelle levering en fijn dat het op de fiets kan!

PAKKET NIET ONTVANGEN

heb bij jullie vorige week een pakket besteld die donderdag 24 november al binnen had moeten komen. verplaats naar vrijdag. vrijdag middag de melding dat het niet meer geleverd kon worden op die dag. en vandaag 28 november krijg ik terwijl ik op werk ben (er is niemand thuis op dat moment) de melding dat mijn pakket om 10:14 geleverd is aan mijn huisnummer. Jan van galenlaan 26 Voorschoten. Ik heb echter niks ontvangen, geen kaart in de brievenbus gekregen dat het bij buren is afgeleverd en na vragen aan de buren is er ook niks in ontvangst genomen. Waar is mijn pakket?

2x vertraging en werd de gang in gegooid

Veel vertraging, 3 dagen later dan gepland. En toen het werd bezorgd werd het pakketje de gang in gegooid. Er kon geen hallo vanaf. Vind ik niet super klantvriendelijk van Cycloon.

Goede communicatie, goede bezorging

Goede communicatie, goede bezorging

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Snel, maar **** link voor retour

Goed ontvangen maar verkeerde product. Link naar retour werkt gewoon niet, dat is slecht.

Vriendelijk

Vriendelijk en snel

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Prettig om je pakket zo te volgen!

Helemaal top en eco-vriendelijk!!!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geen pakket ontvangen terwijl de mail anders zegt

Er komt een bevestiging via de mail binnen Het pakket is bezorgd rond een bepaalde tijd. Dit klopt niet Ik was thuis maar ik.heb niks ontvangen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Eindelijk een bezorgdienst met vriendelijke bezorgers...die komen binnen t doorgegeven tijdsblok. Ben je niet thuis dan proberen ze de buren. Of ze komen later terug. Ik vind jullie echt de beste dienst van Nederland!!!

Niet bezorgd

Mijn pakket is (nog) niet bezorgd, maar heb wel mail ontvangen dat het pakket afgeleverd is op mijn eigen adres.

Top!

keurig op tijd zoals afgesproken en pakket in goede staat ontvangen.

Prima dienstverlening

Goede en duidelijke communicatie. Aflevering binnen de hen opgegeven tijd bandbreedte. Onze koerier was zeer vriendelijk.