Bij weer en wind fietst de koerier om de klant pakketjes zorgvuldig thuis te bezorgen.

3x is de bezorging uitgesteld

Berichtgeving als een bezorging niet gehaald wordt kan beter en sneller. Want zit de hele avond voor niks te wachten.

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

snel bezorgd, goede informatie over de verwachte bezorgtijd

Goed voor het milieu.

Snelle service!

Prima afgeleverd!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Goed en duidelijke site en vriendelijke dame die pakketje bezorgde

Zoas onderwerp al zegt goed en duidelijke site voor traceerbaarheid van pakket.. ik mis echter 1 ding en dat is dat het bezorgd kan worden bij een centraal afhaalpunt..

Netjes en op tijd

Was ruim in de tijd en klopte aan op het raam. Beleefd en netjes bezorgd, top!

Fijne levering

Prima levering! Aardige bezorger

Wat kan ik zeggen

Als ik iets bestel, probeer ik altijd gebruik te maken van de mogelijkheid om het ergens op te halen. Dan ben ik flexibeler. Helaas zijn ze bij Gents overgestapt op deze manier van bezorgen. Niks ten nadele van de bezorging van mijn pakketje, maar er kon dus alleen maar bezorgt worden, en niet afgehaald. En de bezorgmogelijkheid is alleen tussen 17 en 22. Overdag zou lekker zijn. En kortere tijdframes ook.

jammer

had gisteren bezorgd moeten worden,was ook de afspraak,helaas dag later pas binnen.jammer maar wel netjes bezorgd dat dan weer wel

Slecht!

Ze bezorgen alleen in de avond. Toen ik de eerste afspraak gemist had en een nieuwe afspraak gemaakt had en daar speciaal voor thuis ben gebleven, kwamen ze niet. Want ze hadden het niet gered. En vandaag kwamen ze om kwart voor vijf. Ik was toevallig thuis, maar de afspraak was dag ze tussen vijf en toen kwamen. Hoe milieuvriendelijk ook, dit is voor een werkend iemand niet te doen. Sorry!

Gewoon goed.

geen problemen

Pakket nooit geleverd.

Mijn pakket was nooit geleverd. En geen briefje gekregen van waar die zou zijn. Heb per mail wel een bericht gekregen maar dat is niet zo. Ik was gewoon thuis. Heb geen bel gehoord.

Kan beter maar bedankt!

Goed gedaan, wel een dag te laat!

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Verkeerde pakket bezorgd en mijn pakket van Zara is zoek!

Heel andere naam en adres bij mij afgeleverd en mij pakket van de Zara is zoek

Beloofd is beloofd!

Snel en duidelijk proces. Afgeleverd volgens afspraak. Prima deal!

Prettig

Ik vond het bijzonder dat een bestelling gebracht word door iemand op de fiets. Het was een aardige bezorger.

Gewedig

Goede berichtgeving, ik wist precies wanneer mijn pakket kwam. Zelfs al feestelijk ingepakt! Super

Aanfluiting

Op de dag van bezorging (tussen 17-22 uur) kreeg ik om 17:10 uur een bericht dat ze me gemist hadden omdat ik niet thuis zou zijn geweest. Ik was zelf de hele dag thuis en ook de videodeurbel heeft niets waargenomen. Volgende dag werd het pakket dan toch bezorgd; in een SUV. Lekker groen en duurzaam. Mijn eerste ervaring met cycloon, maar wat een aanfluiting.

Netjes en goed op tijd

Vriendelijke bediening

Slecht

Ze kwamen gisteren eindelijk een pakketje brengen. Die hebben ze bij de buren afgeleverd en in de app stond dat die al bij mij thuis was afgeleverd. Na een zoektocht kwam ik er achter dat het pakketje bij een van de buren lag!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

perfect afgeleverd eerder dan verwacht.

perfect en mooi op tijd.

ik heb niks ontvangen

Ik kreeg een mailtje dat mijn pakket is bezorgd. Mijn pakket is nooit in ontvangst genomen.

Waar is mijn pakket

Er staat bezorgd maar er ligt niets in de bus geen briefje en geen pakket. Niks bij de buren afgegeven. Het zou volgens de track en trace pad vanavond tussen 17.00 en 22.00 afgeleverd worden.