Melding dat pakket is bezorgd, maar dit is helemaal niet het geval. Waar is mijn pakket nu?
Hoi Marieke, Zou je voor deze vraag contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Ik werd op de hoogte gehouden, daarnaast heeft de pakketbezorger zijn best gedaan. Na verwarring doordat mijn telefoonnummer geregistreerd stond op een ander pakket. Zijn wij er toch uitgekomen en heeft hij netjes mijn pakket geleverd.
Ik snap dat het een drukke periode is, maar heb liever m'n pakket iets later, dan 's avonds iets voor half 11 te schrikken van een bezorger die op de deur klopt. Gelukkig stond de bel uit.
Hoi Janneke, Zo schrikken laat op de avond is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses voor het verlate tijdstip van bezorgen. Ik zal er een melding van maken! Fijne middag toegewenst.
Netjes, snel en milieu vriendelijk afgeleverd.
Aardige man. Is de vrieskou wenste hij me ook nog een fijne avond.
Als je twee keer de “tour” niet afkrijgt deugt de planning niet.
Hoi Ronald, Dat is niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is verlopen. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Apeldoorn en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van.
Erg fijn dat het is bezorgd met de fietskoerier en geheel volgens planning
Pakket van 300 euro is niet bij mij afgeleverd….
Hoi Bart, Wat vervelend dat er onduidelijkheden zijn over de bezorging van jouw pakket. Wij hopen dat jij je pakket inmiddels hebt ontvangen. Anders wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Was goed
Het pakje werd te laat bezorgd Na aanbellen bleef de bezorger beneden in de hal zitten. Ik was net op tijd beneden om als nog het pakje in ontvangst te nemen. De telefoon van de bezorger was kennelijk belangrijker
Hoi Harm, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Gouda. Fijne dag!
ik was thuis op het moment dat ik de mail kreeg “pakket is afgeleverd” ik heb niemand aan de deur gehad en er staat ook niet goed waar die wel is bezorgd zeer slecht
Hoi Lianne, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd en hoe we je pakket alsnog zo snel mogelijk bij je kunnen bezorgen. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Zeer duidelijk en goed
Ik was niet thuis het pakketje was half in de brievenbus geduwd. Half binnen en half buiten de brievenbus. Ik heb er een foto van gemaakt jammer dat ik die niet hierbij kan uploaden.
Hoi Ricardo, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik heb meteen een mail naar de koeriers in Almere en deze review bijgevoegd. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te melden, dit houdt ons scherp en hier leren we weer van. Nogmaals mijn excuses en een fijne dag gewenst.
Respect voor de wijze van bezorgen op de fiets door de kou. Heel knap !!!!!!!!
Keurig bezorgt en prima gedaan zo!
Prettige bezorging
Vanaf bestellen tot uiteindelijk bezorgen liep/fietste alles op rolletjes
Het pakketje had zo door iemand anders uit mijn brievenbus gehaald kunnen worden. Het was een kleine moeite geweest als de pakketbezorger mijn pakketje helemaal in de brievenbus had geduwt, want dat was mij namelijk wel gelukt en er was genoeg ruimte in mijn brievenbus. Ik heb ook een foto van hoe mijn pakket is bezorgd.
Hoi Samira, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. We vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen, hier kunnen we weer van leren. We gaan dit meteen bespreken met de koeriers in Rotterdam. Fijne dag!
Atentos
Beloof niet wat je niet waar kunt maken. Mensen vinden het niet erg als je een paar dagen later bezorgt. Maar beloof het dan ook niet eerst 2x waardoor mensen 2x voor niets thuis zitten.
Hoi Arjan, Helaas heeft de hub in Apeldoorn door extreme drukte een achterstand. Uiteraard heel vervelend. De fietskoeriers doen hun uiterste best alle pakketten als nog zo snel mogelijk te bezorgen! Onze excuses voor het ongemak.
Prima en snelle manier van bezorgen
Het was een hele vriendelijke bezorger.
Sympathieke en correcte bezorging
Idem