Bedankt!

Mooi op tijd en fijn dat het met de fiets bezorgd wordt :) kei bedankt

Prima bezorgd

Geen verdere op of aanmerkingen

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Binnen het tijdsbestek geleverd en super vriendelijk!

Zie hierboven

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Pakket zeer zeker NIET bezorgd! Waar is het???

Gelukt! Vandaag is jouw pakket van Summoner / Spellenbestellen bezorgd. Bezorgd op Donderdag 1 december tussen 18:29

Vriendelijke fietser

Heldere communicatie bij vertraging, traceble en snelle levering

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Top op tijd, fit en groen!

Bezorging per fiets, sportiever en groener kan het niet. Dit is mijn 1e keus!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Met de fiets, beter voor het milieu!!

Netjes en correct.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Prima!

Vriendelijke bezorging van mijn pakketje

SUPER OP TIJD EN OP DE FIETS ...TOPPY

Wat een super bedrijf had het nog niet verwacht

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes, vriendelijk en op tijd

Heel klantvriendelijk! Top

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Super!!

Op de fiets: heeeeel fijn, geen busje! Op tijd, ook heel fijn, voor de Sint vooral!

Goed.

Snel en netjes vriendelijke bezorging.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Netjes bezorgd maar niet op de afgesproken tijd

Ik heb zeker geen haast maar de communicatie over de levering was traag en niet accuraat

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Te laat en niet volgens afspraak

Allereerst wordt het moment van afleveren tweemaal verzet en op de dag van de aflevering krijg ik een mail met de mededeling: “jouw pakket wordt tussen 16:00 en 22:00 uur aangeboden”. En wanneer wordt het afgeleverd? Om 11:31 uur!!! Kortom weinig vertrouwen in de logistiek van de fietskoerierdienst.

Slecht!

Pakket is nooit geleverd! Tot 2x toe een hele avond thuis geweest voor niks!

Vriendelijke fietskoerier

Vlotte bezorging van pakketjes

Pakketje is netjes bezorgd

Pakketje is netjes en vriendelijk bezorgd

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Bezorgd op een volledig ander adres

Mijn pakket is bezorgd in een andere straat, op een ander huisnummer. Gelukkig was de bewoner zo aardig het te brengen, anders had ik het nooit terug gevonden

heeeeeel slecht!!!!!!

Afgelopen maandag zou men een pakket komen bezorgen, echter wij kregen bericht dat wij niet thuis waren terwijl wij dat wel waren!! Toen zou het pakket op dinsdagavond en vervolgens woensdagavond gebracht worden, echter niemand gezien! Vervolgens zou het pakket vanavond gebracht worden maar ik zie in mijn mail dat pakket zojuist is afgeleverd (12 uur 's middags!!). Bij verder speurwerk bleek dat het pakket is afgeleverd bij de buren. Welke buren????? Kortom hele slechte service en totaal niet tevreden!!!!!

Word steeds verkeerd bezorgd

Ondanks dat op de hm app mijn juiste adres staat worden mijn pakketjes steeds verkeerd geleverd. Ik woon in Roosendaal maar de pakketjes worden bij mijn zus afgeleverd in bergen op zoom

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Twee dagen na beloofde bezorgmoment

Pakket zou maandag tussen 17:00 uur en 22:00 uur komen, helaas niemand langs de deur geweest en ook geen bericht gekregen dat het niet ging lukken. Geen nieuwe mail, dus in de oude mail gekeken en op de link geklikt. Verwacht bezorgmoment dinsdag tussen 17:00 uur en 22:00 uur, thuis gebleven en weer niemand geweest. Mail gestuurd, geen reactie op gekregen. Via de link nu gezien dat bezorging woensdag tussen 17:00 uur en 22:00 uur zou zijn, nu wel afgeleverd. Communicatie mag heel veel beter, verder prima om met de fiets zaken te bezorgen.

• Waar gaat jouw ervaring over? Klantenservice van Cycloon

Bezorgster heel vriendelijk, maar tijden kloppen niet

De bezorging zelf: helemaal prima! Alleen gisteren speciaal van 17-22 thuis gepland, maar toen kwam de bezorging om 12:30, niet eens in de buurt dus. Vandaag geluk gehad dat ik thuis was, want ook vandaag zou de bezorging tussen 17-22 komen, maar het pakket kwam voor 11 al aan. Er klopt dus iets niet met de track en trace.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Ondanks de kou een warme bezorger

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Mijn pakket is niet bezorgd!

Erg slecht want ik heb een email ontvangen dat mijn pakket is bezorgd maar aangezien dat niet zo is, vraag ik me af waar mijn pakketje blijft.

Correcte levering

Vriendelijk persoon kwam om 22.30 uur pakketje afleveren en verontschuldigde zich voor het late tijdstip. Was voor mij geen probleem.