Ik heb een raar orkest met iets erin ontvangen, zonder factuur of omschrijving
Hoi Tamar, Voor vragen/opmerkingen over de inhoud van je pakket zou ik je willen vragen om contact op te nemen met de afzender. Als je je ervaring over onze bezorging of klantenservice wilt delen, dan wil ik je vragen de review aan te passen. Gaat het over de inhoud van jouw pakket? Zou je dan jouw review willen verwijderen? Alvast bedankt
Ik was niet thuis. Ik kom in de avond en zie een pakket voor mijn deur. Geen briefje in de brievenbus over niet thuis. Ik vind t erg, zat een bedrag in van meer dan 100 euro en had zo weg kunnen zijn. Tevens krijg ik op de dag zelf ineens een bericht dat mijn pakket wordt bezorgd door cycloon… waarom niet eerder zodat ik had kunnnen aangeven niet thuis te zijn en de dag te wijzigen?
Hoi Anouschka, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses voor deze vervelende situatie. Ik zou je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit pakket bij je voor de deur heeft gezet en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Mijn pakket was voor de brievenbus. Maar bezorger heeft met plezier naar me gebracht. Dat was mooi. Want buiten was het koud. Bedankt en fijn werk.
Bezorgd binnen de tijd die was aangegeven. Netjes binnen afgegeven.
Ik hoop dat de bezorgers een prima salaris krijgen, het is wat in de koude avonden tot 22:00 bezorgen! Vriendelijke meneer die kwam bezorgen. Echter 1 kleine tip voor jullie als bedrijf. Een live tracker zou echt heel fijn zijn. Tussen 18:00 en 22:00 is echt iets te breed naar mijn mening, ik moet dan bijvoorbeeld ergens nog mijn hond uitlaten met het risico dat ik jullie mis.
Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen . Maar ik heb een mail gekregen dat de pakket is geleverd bij mij. En ik heb niks gezien en niks ontvangen en heb ook een mailtje gestuurd. Heb helemaal geen antwoord terug gekregen
Hoi Ceyda, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen nogmaals contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Het heeft wat langer geduurd waardoor ik wat achterdochtig werd. Maar achteraf tja met de fiets bezorgd en als je dan uit China moet komen dannduurt het wat langer.
ik kreeg een melding: ‘pakket geleverd’. Ik vond het al bijzonder want was niet thuis. Maar er ligt ook niets?
Hoi Lara, Heb je je T&T online pagina gecontroleerd? We bezorgen ook bij buren, dan staat die mededeling op jouw T&T pagina. Is je pakket nog niet bezorgd? Dan wil ik je vragen contact op te nemen met de klantenservice, dan gaan we het zo snel mogelijk voor je uitzoeken. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Zelfs in de snijdende kou keurig bezorgd op de fiets. Petje af.
MIJN PAKKET IS NIET BEZORGD
Hoi Melis, Dat is vervelend. Zou je hiervoor contact op willen nemen met onze klantenservice? Dan gaan we voor je uitzoeken wat er is gebeurd. Dankjewel alvast. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 - 273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Uitstekend! Pakket ziet er netjes uit.
Netjes op tijd en milieuvriendelijk geleverd! Top!
Waren keurig op tijd,ben heel tevreden
Zie boven
Fijn dat (kleine) pakjes klimaatneutraal met de fiets bezorgd worden. Top idee!
Prettige afgifte van het pakket. En goede communicatie toen bleek dat het pakketje later bezorgd zou worden.
Goed zeg dat het op fiets wordt bezorgd!!
wel jammer dat het zo laat komt, vind het niet fijn om zo laat de deur te moeten openen.
Ervaring slecht niet aangebeld terwijl ik gewoon thuis ben. In een veels te kleine brievenbus gestopt, pakket stak er half uit had zo meegenomen kunnen worden
Hoi Naomi, Dat is zeker niet de bedoeling, mijn excuses dat het op deze manier is achtergelaten. Ik zou je willen vragen of je contact op wilt nemen met onze klantenservice, dan kunnen we via je T&T code onderzoeken wie dit bezorgd heeft en dit met de koerier bespreken. Dankjewel alvast! Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 09.00 tot 22.00 uur via: Telefoonnummer: 085 -273 32 73 (alleen WhatsApp) 06-14 43 51 93 Mail: [email protected]
Aardige bezorg, sportief en milieubewust op de fiets
Op tijd. Netjes aan de deur afgegeven. Vriendelijke bezorger. Pakket zag er netjes uit. En duurzaam bezorgd natuurlijk.
Niets op aan te merken.
Keer op keer door weer en wind worden de pakketjes op tijd geleverd door vriendelijke bezorgers!
Lieve Cycloonfiets(st)er Dankjewel dat jij door deze koude wind mijn pakketje op de aangeven tijd in mijn brievenbus hebt gedeponeerd..! Ik heb groot R E S P E C T VOOR JOU!! Tot de volgende keer! Vr.gr. Jenine
Het pakketje van mijn vriendin lag er ook in en de bezorger was noet te beroerd om even te kijken. Scheelt weer een bezorging gemist! Ook superfijn dat jullie met fietsen bezorgen