2 weken geleden besteld en nu net pas binnen

Liegen zeg

Niets bezorgd ook niet in brievenbus

perfect

vriendelijke en snelle bezorging zoals altijd

Fantastisch

Fijn dat ik op deze manier bij kon dragen aan een beter milieu. Zeer vriendelijke courier ondanks de regen.

perfect

vriendelijke en snelle bezorging zoals altijd

Fantastisch

Slecht

Pakketje is vrijdag bij iemand anders bezorgd. Niet eens bij ons in de buurt. Degene waar het pakketje was bezorgd, heeft het zaterdag bij ons gebracht.

Prima!

Prima!

slecht!

Pakket staat op bezorgd maar is niet bij ons aangeboden! Klantenservice doet komende dagen niets, geeft alleen aan dat de fietskoerier ergens op het bedrijventerrein is gezien op de GPS. Ik alle buren langsgelopen maar nergens het pakketje. Daar sta je dan, de verkoper zegt het is bezorgd jammer voor u. De klantenservice doet niks. En de koerier, die heeft mijn pakketje ws achterover gedrukt!

Netjes bezorgd!

Zeer vriendelijke bezorger; pakketje zag er netjes uit.