Belachelijk bedrijf

Jullie hebben me godverredomme 3 keer de hele avond thuis laten blijven voor onzin.

Belachelijk bedrijf

• Waar gaat jouw ervaring over? Beide. Over de bezorging en klantenservice

Prima, maar het moest wel van heel ver komen.

het is meer geluk dan beleid dat mijn goederen heel zijn aangekomen

De zak van Zara was totaal verfrommeld, en op meerdere plekken gescheurd. Niet om aan te zien. Ik heb er foto's van, mochten jullie die willen bekijken.

Groener kan het niet :)

Groener kan niet + duidelijke communicatie, wat wil je nog meer? :)

Groener kan het niet :)

Groener kan niet + duidelijke communicatie, wat wil je nog meer? :)

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

De service is goed het zou alleen fijn zijn als de track en trace de tijd beter aan geeft gelukkig was ik thuis en ook had ik aan geven om te kloppen en werd er als nog op de bel gedrukt

Fantastisch door weer en wind op de fiets

Heel erg blij mee

Fantastisch door weer en wind op de fiets

Heel erg blij mee

Vlotte levering en service.

Ik kreeg bericht over het tijdstip van de levering. Er was een mogelijkheid om extra informatie op te schrijven bij de bestelling. De bezorging van de koffiecups was met een bakfiets, stil en schoon. Prima allemaal. Ik ben benieuwd naar de smaak van de verschillende koffies uit het proefpakket.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

deze groene en sociale bezorgexpert: geweldig snel geleverd

Vlekkeloos uitgevoerd, snel, geheel volgens toezeggingen!