Gewoon 5 sterren.

Prima communicatie. Op tijd. Aanrader.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Gewoon 5 sterren.

Prima communicatie. Op tijd. Aanrader.

• Waar gaat jouw ervaring over? N.v.t.

Niet geweest.... melding niet thuis

Het pakje zou dinsdag 6 dec. bezorgd worden, het kan ook door de brievenbus, stond erbij. S'avonds om 19.53 krijg ik bericht... "We hebben je gemist". "Da's pech, je was weg. Onze fietskoerier stond voor een dichte deur......" MAAR HIJ IS HELEMAAL NIET GEWEEST... Ik heb de bel nog gecheckt.... die deed het dus gewoon, niks mis mee. De brievenbus nagekeken...... ook niks. De andere dag wordt het pakje om 16.40 uur gewoon door de brievenbus gedaan..... Aan een onbetrouwbare pakketbezorger heb ik niks. Voor mij hoeven jullie echt geen pakket meer te bezorgen, dit was de 1e en zeker de laatste keer.

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

2 uur eerder bezorgd als de afgesproken tijd.

Hij was op tijd maar hij gooie met het pakket

Hij was onbeleefd!!

Hij was op tijd maar hij gooie met het pakket

Hij was onbeleefd!!

Slecht

Gisteren zou ik een pakketje ontvangen, heb hun gevraagd mij te bellen tijdens het leveren van mijn pakketje, niet gebeurd. Vervolgens krijg ik een berichtje met dat het de volgende dag tussen 17 en 22u wordt geleverd. Ik de volgende dag vroeg uit werk naar huis zie ik wederom een mailtje dat het om 16:30 is bezorg. Je hebt ook helemaal geen opties om het in de tuin te laten, contact op te nemen of niet bij de buren te laten bezorgen. Met 1 woord: slecht!

Super tevreden, top bezorger

Zojuist binnen de vooraf gemelde tijden mijn pakket snel ontvangen. De bezorger was heel vriendelijk, netjes en ontzettend aardig. Daar kunnen andere bezorgdiensten nog wat van leren. Zuinig zijn op deze bezorger het is een topper!

• Waar gaat jouw ervaring over? Bezorging van Cycloon

Geen briefje in brievenbus waar het pakket is

Pakket is afgeleverd maar ik weet niet waar, heel vervelend om alle buren te vragen

Pakje niet ontvangen!

Pakje niet ontvangen!

slecht

zou gisteren geleverd worden de aflevering werd in de nacht pas bijgewerkt

slecht

zou gisteren geleverd worden de aflevering werd in de nacht pas bijgewerkt

Pakje niet ontvangen

Pakje is waarschijnlijk op een verkeerde adres bezorgd.

Snelle bezorging